Мистър Зайко

Мистър Зайко

Автор: Веско Коев
(4.67 от 9 гласа)











В бизнеса с естествени кожи жестокостта е задължителна. Като се почне от ужасните условия, в които се отглеждат животните, и се стигне до мъчителната им смърт. В интернет се разпространяват видеоклипове, на които е документирано дрането на живи животни. През 2003 г. Обединеното кралство извършва хуманен акт и закрива фермите си за кожи. Минават десетина години и нехуманният бизнес намира добри условия за развитие в България.

Сериозен импулс за написването на този текст авторът получи от благородното начинание на Сдружението "КАЖИ" (Кампании и Активизъм за Животните в Индустрията) и Гражданската инициатива за забраната на добива на ценни кожи в България, изразяващо се в подписка и внасянето й в Народното събрание на 22.06.2018 г.



е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Веско Коев
Издател: Библио.бг
Година: 2019
ISBN: 9789542939931

За автора

За автора




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: