Посоки, Граници, Пространства

Посоки, Граници, Пространства

(3.81 от 16 гласа)Изследвани са различни първични и основни понятия в геометрията. Първични понятия са такива, които не се дефинират, основни понятия са тези, които се дефинират на основата на първичните. Първични у Евклид са граница, продължение, размерност. Тук разглеждаме някои други комбинации като: посока, наредба, индукция, граница… Предлагаме някои методи за конструирания на пространства на основата на графи, таблици, завъртания…

Същевременно анализираме получените резултати без да предлагаме конкретен начин за конструиране на пространства. Книгата е разширение и корекция на предишната книга от серията. В известен смисъл книгата е увод в няколко стотин вида измерения и пространства, с което не се изчерпват възможностите. Може да се счита като уводи към други книги концентрирани на по-ограничен кръг от пространства.

Разширение-продължение на Граници, Посоки, Измерения.
   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: ФорКом
Година: 2018
ISBN: 9789544642587

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: