Пасажът

Пасажът

(3.93 от 15 гласа)Перуански рибар изчезва в открито море. Цели пасажи силно отровни медузи обсаждат крайбрежието на Австралия. Край бреговете на Канада китовете изчезват. Животните се появяват едва с няколко седмици по-късно, а поведението им е необичайно агресивно.

Междувременно екип за проучване на петролни сондажи открива странни червеи с огромни щипци, милиони от които разравят дъното на Норвежко море. Биологът Сигур Йохансон започва да изследва дали животинките представляват заплаха за офшорната индустрия. Той предчувства, че зад аномалиите се крие нещо повече от поредица куриозни случайности: Нещо настройва морските обитатели срещу хората. Изследователят на китове от инуитски произход Леон Анавак също стига до подобни заключения. Той ненадейно се изправя пред предизвикателството да се бори с колапса на китовия туризъм, с група фанатизирани еколози и с американските военни, които внезапно потулват инцидентите. Очевидно правителствата на Канада и на САЩ знаят повече за заплахата, идваща от океаните, отколкото показват. Задава се катастрофа, която би могла да застраши съществуването на човешката раса. Но кой или какво я причинява? Учените за принудени да установят, че човекът знае по-малко за планетата, над която уж властва, отколкото за Космоса.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Парадокс
Година: 2022
ISBN: 9789545534140

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: