Катедра-18

Катедра-18

(3.25 от 4 гласа)В началото на 60-те години на ХХ век военно-политическата обстановка в света значително се изостря.

Напрежението между НАТО и Варшавския договор непрекъснато нараства, израз на което са Берлинската и Карибската кризи, едва не довели да ракетно-ядрена война на планетата.

В тази обстановка, като отговор на приемането на ракетно въоръжение в армиите на Гърция и Турция, такова въоръжение навлиза и в състава на българските Сухопътни войски.

Това налага да се организира подготовка на кадри за създаващите се ракетни бригади, ракетно-технически бази и отделни тактически ракетни дивизиони.

Именно на анализа на обстановката в началото на 60-те години, на формирането на ракетните поделения на Сухопътните войски и на подготовката на кадри за тях е посветена предлаганата на читателите книга.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2013
ISBN: 9784790400

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: