Класика в жанра

Класика в жанра

Автор: Веско Коев
(4.12 от 17 гласа)Когато избухнаха летните протести в България (2013 г.), които в началото протичаха много интелигентно - с безброй шеговити послания, и бяха определени от идеолозите на нацията като протести за „ценности“, а не за „цени“, авторът си направи един много важен извод: че през последните 25 години се е борил само за „ценности“ и е крайно време да започне да се бори малко и за „цени“. След което събра „ценностите“ си в тази прилична книга и й сложи прилична „цена“. Бъдете живи и здрави, приятели от протестите, и купувайте: „ценности“ на добра „цена“. И не се притеснявайте - ако накрая протестите се изродят в бруталност и насилие, каквито признаци вече има, аз ще съм виновен, аз пръв се комерсиализирах, пръв продадох „ценностите“.

Сборникът съдържа хумористични разкази, анекдоти и фейлетони, публикувани във в-к „Стършел“ и отличени с най-ценната за един български писател награда - екскурзия до родното място на Светите братя Кирил и Методий - истинският, многовековен, непресъхващ извор на ценностите.


Веско Коев  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: