Христос и църквата автор

Христос и църквата автор

(4.18 от 11 гласа)В тази малка книжка У.Макдоналд систематизира основни духовни принципи за новозаветната църква. В своето изследване той се придържа тясно към текста на Библията. Опитва се да даде ясни, разбираеми и достъпни за всеки отговори на широкия спектър от въпроси, които възникват по тази важна тема.

Уилям Макдоналд (1917-2007) e християнски писател, автор и съавтор на множество библейски курсове на задочното библейско училище Емаус в Оук Парк, Илинойс, САЩ. На български език са преведени "Коментар на Библията" - Стар и Нов завет; "Божията благодат"; "Забравената заповед"; "Разлики"; "Молитва и ежедневие" и други. За безплатно разпространение с любезното съдействие на притежателите на правата ИК ВЕРЕН предоставя първите електронни издания. е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Верен
Година: 2017
ISBN: 9786197015805

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: