Човекът в чекмеджета

Човекът в чекмеджета

(3.86 от 14 гласа) Какво се случва със здравето ни днес, когато човечеството живее в ерата на технологиите, когато властовата невроза диктува решенията в света, а бъдещето ни вече е в ръцете на изкуствения интелект, когато човекът е заплашен да бъде изместен от робота? Когато самите хора се опитват да бъдат роботи?

При раждането ни енергията тече безпрепятствано и хармонично в тялото ни. В следствие на различни преживявания, възпитание, норми, тесни схващания, травми се образуват прегради, които спират естественото протичане на енергията и чувството за удоволствие в живота. Проф. Бернаскони изследва този феномен в книгата, която държите.

Какво се случва с нас, когато мислите, чувствата, емоциите, сексуалността, чувството за реалност нямат връзка по между си? Това е книга за разбиране и възстановяване на баланса "душа-тяло" - мисия, на която Проф. Бернаскони посвещава целия си живот.

Тази книга предлага и цветен тест (BBI), който подсказва отговорите. Пълното му и професионално тълкуване може да бъде направено само с помощта на психотелесен терапевт, обучен в Български Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия. А дали отговорите ще бъдат песимистични или оптимистични, зависи от вашия личен избор - разкъсване или цялост?  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: ИНАП
Година: 1996
ISBN: 9786197630077

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: