Книгата на живота

Книгата на живота

(2.40 от 5 гласа)











  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

3.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

„Книгата на живота“ представлява нов прочит на „Наръчник“ на Епиктет, една от най-въздействащите преобразяващи книги в човешката история.

Съставен първоначално от учениците на Епиктет, знаменития учител по съзнателен живот в размирния Рим от първи век, „Наръчникът“ дава великолепна простичка формула за разрешаването на най-сложните проблеми на духовното израстване. Дръзката цел на учението на Епиктет е да предостави на всеки търсещ човек надежден път към щастие сред всички възходи и падения на човешкото съществувание.

Есенцията на книгата се съдържа в началото и отеква навсякъде след това: Нещастието идва от опитите ни да управляваме неща, върху които нямаме власт, а щастието – от правилното съсредоточаване на вниманието ни върху нещата, които можем да управляваме.

Макар през вековете да са се появявали множество версии на този шедьовър, настоящото издание е насочено към нещо ново – към разбирането на цялостната личност въз основа на опита, така че читателят да може да почувства мъдростта й и да размишлява върху нея.



Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Кибеа
Година: 2007
ISBN: 9789544744441
Страници: 108
Тегло: 0.20 кг.
Размер: 14.00x14.00 см.

За автора

За автора





Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: