История на човечеството

История на човечеството

(3.50 от 10 гласа)Книгата е разказ за западната цивилизация от най-ранни времена до началото на 20 век. Авторът отделя специално внимание на хората и събитията, които са определили хода на историята: от древна Гърция, през Омир и Аристотел, Сократ и Софокъл, Римската империя, Ренесанса с Леонардо, Микеланджело и Рафаел, Средновековието с неговите велики мореплаватели-откриватели Марко Поло, Христофор Колумб, Васко де Гама, Америко Веспучи, Магелан…

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

22.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: WINI 1837
Година: 2010
ISBN: 978954937195
Страници: 434
Тегло: 0.50 кг.
Размер: 16.50x23.00 см.

За автора

За автора

Книгата е разказ за западната цивилизация от най-ранни времена до началото на 20 век. Авторът отделя специално внимание на хората и събитията, които са определили хода на историята: от древна Гърция, през Омир и Аристотел, Сократ и Софокъл, Римската империя, Ренесанса с Леонардо, Микеланджело и Рафаел, Средновековието с неговите велики мореплаватели-откриватели Марко Поло, Христофор Колумб, Васко де Гама, Америко Веспучи, Магелан…

Великите религиозни реформатори като Еразъм Ротердамски и Мартин Лутер… времето на Реформацията и Инквизицията, на Калвин и Лойола, на стюартите и бурбоните и на великите династии от 15,16 и 17 век; през големите революции: Франция, Англия, Прусия, Русия и Америка, времето на Кромуел и Наполеон, на религиозните войни и най-новите войни и революции на човечеството.

С много любов са описани постиженията на човечеството в сферата на изкуството, науката и политиката. Илюстрациите са на автора. Книгата е получила първата Нюбъри награда за литература.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: