Тайните на автомобилните марки O-Z

Още от поредицата Тайните на автомобилните марки

Тайните на автомобилните марки O-Z

(4.22 от 9 гласа)Много от марките се свързват с имената на своите създатели, които често са и пионери в областта на автомобилостроенето. Други от тях имат определен смисъл и съдържание. Някои дори се идентифицират с имената на президенти или на индиански вождове, малка част от тях са фантазийни, но всички те имат своята уникална история.

Повечето от тях спадат към общоизвестните или към марките, ползващи се с известност. Много от тях оглавяват класацията за най-скъпите марки, доста вече са позабравени, но повечето са се окичвали или най-малкото са били докоснати от славата. За някои от тях пък трънливият път към славата все още предстои.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2015
Страници: 218
ISBN: 1000150920

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: