Камиони - брой 9/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 9/2018

(4.00 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 9 / ноември 2018

Електрическите камиони се готвят за настъпление. На тазгодишното изложение за товарни автомобили IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер новите модели бяха по-малко от предишни години и почти без изключение – електрически. Дали електрическите товарни автомобили вече започват да изтласкват от пазара конвенционалните си конкуренти? В търсене на отговор нека видим какви продукти се предлагат на европейския пазар към момента или поне са в процес на изпитания - най-често при избрани клиенти.
Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията: "Подкрепяме исканията на българския бизнес по пакета Мобилност." Новият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков говори по актуални теми, свързани с Пакета Мобилност I, насърчаването на интермодалността в България, напредъка по изграждането на ключови инфраструктурни проекти, съфинансирани от ЕС, концесиите на големи транспортни съоръжения, дигитализацията на морския и речния транспорт, Закона за пътните превозни средства....
Шеста Логистична бизнес конференция. Знаем ли как да използваме рационално новите транспортни технологии? Готови ли сме за тях? Това бяха основните теми, на които бе посветена шестата Логистична бизнес конференция, организирана от Българска Транспортна Преса и списание Логистика.
Приключението Rifter. Над 550 километра с новия Peugeot Rifter – градско шофиране в София, пробег по магистралата до Стара Загора, връщане по лъкатушещия Подбалкански път и отново промъкване през трафика на столицата. Това бе маршрутът, по който списание КАМИОНИ направи първият у нас тест на новия Peugeot Rifter.
Двайсетте електрически автобуса Yutong E 12LF вече са в София. Първите електрически автобуси в историята на градския транспорт на София вече са в гараж Дружба на общинската компания Столичен автотранспорт. Двайсетте чисто нови 12 метрови автобуса Yutong E 12LF се очаква да влязат в редовна експлоатация през ноември.
 
В брой 9 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Frotcom България търси възможности за бизнес извън България. Frotcom България бе единствената българска фирма със щанд на IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер. Делян Костов, управител на Frotcom България коментира потенциалното навлизане на фирмата на немския пазар.
Н.В. Клиентът - Таньо Танев, собственик и управител на Герман Транспорт ЕООД: При Renault T съотношението цена - качество е много добро
Аutomotive Forum & Expo. 88 фирми участваха на Аутомотив Експо София – първото у нас специализирано изложение за технологии и компоненти, части, принадлежности, консумативи и сервизно оборудване.
Най-интелигентният Ford Transit досега. Новото поколение на двутонния ван идва с амбицията и нелеката задача да продължи бляскавата 53-годишна история на един от бестселърите в сегмента, който е родоначалник на цялата гама Transit, включваща и по-малките Custom, Connect и Courier.
ZF кара камионите да виждат, мислят и действат
Ремаркетата на IAA 2018
Cummins представи пътна помощ за електромобили
Нови продукти се присъединяват към предложенията на Texaco Delo в Европа
Хладилните агрегати на IAA 2018
Мостовете на IAA 2018
Новости от Bosch
Гумите стават все по-ефективни
Wielton въвежда KTL процес
TRAXEE от WABCO
Законник. Три пъти мери, един път режи! Какво е бъдещето на вероятните наследници на Закона за движение по пътищата (ЗДвП).
Съвременни стартерни акумулатори
Хан предсрочно спечели петата си титла в ETRC
Техника от 30-те години Край Гюешево
Електрическият MAN Lion’s City Е
Busworld Russia се проведе за втори път в Москва. От 23 до 25 октомври 74 изложители от 14 държави представиха продуктите си в Зала 8 на Павилион 2 на Crocus Expo в руската столица.
Втора употреба - MAN TGX Efficient Line 2 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831509
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: