Камиони - брой 9/2016

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 9/2016

(3.93 от 15 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

На IAA Nutzfahrzeuge 2016 в Хановер най-големият в света производител на автомобили за работа Daimler представи своята визия за устойчив и без вредни емисии транспорт в бъдещето. Част от тази визия беше и премиерата на 26-тонния електрически камион, предназначен за градска дистрибуция, наречен Urban eTruck.

На IAA 2016 Iveco представи като световна премиера своя камион, наречен Z. Това е концептуален камион за транспорт на дълги разстояния с нулево (Zero - оттам и Z Truck) влияние върху околната среда. Според Iveco този камион може да направи "скока" към "зелена" енергия и автономно управление в транспорта на дълги разстояния.
Тестове на голяма част от гамата на Setra MultiClass 400 организира в края на октомври Daimler Buses. MultiClass 400 Family Driving Experience се проведе недалеч от Берлин в живописния регион на Североизточна Германия, между Бранденбург и езерата на Мекленбург. На разположение за шофиране бяха четири актуални варианта на MultiClass 400 и един 50-годишен ветеран: S 418 LE Business, S 415 UL Business, S 415 UL и S 415 H.

Към брой 9/2016 на сп. КАМИОНИ ще намерите и специалното приложение РЕМАРКЕТА, посветено на тазгодишните награди Trailer Innovation. В него ще откриете детайлно представени всичките 72 номинации, заедно с победителите в седемте категории на наградите, които отличават най-новите постижения и технологии при ремаркетата и полуремаркетата и компонентите за тях.


В брой 9/2016 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

MVB Truck and Bus Bulgaria e официален представител на Transics

Първата доставка на новата Scania в България е вече факт

Тест показва 22% намаление на разхода на гориво за последните 20 години

Комбинация от най-новите Actros и Krone дава до 20% по-нисък разход и въглеродни емисии

TimoCom разширява транспортната си платформа с нова важна Функция за качване и сваляне на документи

Ремаркетата на IAA 2016 - по-важните новости, които показаха водещите производители на прикачна техника в Хановер

DIWA.6 Stop-Start

Българска премиера на Iveco Stralis XP и Daily Евро-6 – по време на бизнес конференцията „Логистиката в свързания свят“, организирана от Българска Транспортна Преса

Филип Манев, мениджър на Филанел Логистик ЕOOД: Употребяваният Actros e точният камион за нас

Volkswagen пусна новия завод за Crafter

Автоматик за Ford Transit

Новите полуремаркета Wielton NJ-4 са по-леки

Ford Trucks предлага добър баланс между качество и цена

Четири съвета за антифриза - първите предвестници на зимата подсещат да се погрижим за охладителната система на автомобила и за антифриза в нея

Шоу на Michelin в Пловдив

Bridgestone – гуми за транспорта

Гамата интелигентни гуми iTires на Continental

Втора употреба: Планирана доставка на употребяван камион Volvo

Хан и Team Reinert Adventure спечелиха ETRC

Автомивката Autoequip Италия измива над 160 автобуса на ден

Нов дом за плевенските тролейбуси Solaris - може би най-модерното в страната тролейбусно депо, изградено с европейски средства на празен терен в жк Дружба вече работи пълноценноОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131183159
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: