Камиони - брой 8/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 8/2017

(3.76 от 21 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 8 / октомври 2017

 
Новата гама на Scania за тежки приложения. Премиерата на гамата Scania XT, която се състоя в началото на септември, е следващата стъпка от представянето на Next Generation Scania. Това е гама, предназначена за много широк обхват от приложения в тежките и трудните условия в строителството, минното дело, дърводобива и други области. Здравина, издръжливост, надеждност – с тези понятия се свързва новата гама на Scania.
 
Coach Euro Test 2017: Лукс, комфорт, сигурност, ефективност... Шест са кандидатите за наградата Автобус на годината 2018. За престижното звание Coach of The Year 2018 се състезаваха Iveco Bus Evadys, Irizar i8 Integral, Mercedes-Benz Tourismo М/2, Neoplan Tourliner, Scania Interlink HD и VDL Futura FDD2 141. Coach Euro Test 2017, който определя победителя, се проведе от 4 до 7 септември в околностите на шведския град Линшьопинг и както личи от имената на конкурентите, премина повече от оспорвано.
 
Новият дом на DAF в България, детайлен първи поглед отвътре в пълноценно работещият обект преди официалното му откриване на 21 ноември.
 
В брой 8 / 2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Нископодови полуремаркета FGM – направени в Пловдив! Семейната италианска фирма FGM осъществява част от производствените си дейности в Пловдив.
 
Fuso eCanter: Начало на серийното производство
 
Volvo Trucks – поглед към бъдещето: Шведският производител демонстрира своята гледна точка относно технологиите на бъдещето в света на товарните автомобили. А те са много и най-разнообразни…
 
125 години Schmitz Cargobull: Управлявана вече петото поколение в семейството в продължение на 125 години компанията е устояла на всички промени във времето и бизнеса, преживяла е кризи и световни войни, получила е редица патенти, въвела е множество новости на пазара и днес е най-големият производител на прикачна техника в Европа.
 
Транспортните средства на StroMa Expo 2017 
 
Слабо участие на автомобилния сектор в Пловдив
 
Comtrans 2017: Силно присъствие на големите производители. С мащабите, участниците, посетителите и експонатите изложението в Крокус Экспо в Москва оправда големите предварителни очаквания.
 
Solutrans 2017 – с лице към проблемите на транспортния сектор.
 
Валентин Ненов, управляващ директор на КНС – Кериер Нетуърк Сълюшън ЕАД: Завишените изисквания към европейските превозвачи изискват нови автомобили.
 
Легендата продължава с нов Ford Transit Custom
 
Тест: Isuzu D-Max 2017 1900 см3, Евро-6, AdBlue
 
Новия Opel Vivaro Life e мoтел на колела
 
Маслата Total – особено изгодни за смесени паркове
 
От Nokian за „леката кавалерия“: Nokian WR C3
 
Първи обучения за Knorr-Bremse. За специалисти, които работят по спирачките на камиони, автобуси и ремаркета, учебната година започна единадесет дни преди школските занятия.
 
Scania S730 срещу Bentley Bentayga V8 Diesel: Два свята, едно сърце!
 
Mercedes-Benz Citaro вече се предлага и като хибрид
 
Идва рекорден и последен Busworld Europe 2017 в Кортрейк
 
ETRC – Унгария, Чехия и Белгия
 
Да почувстваш тръпката Дакар
 
Втора употреба: Ремаркетата Krone се продават бързо и лесноОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183158
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: