Камиони - брой 7/2016

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 7/2016

(4.00 от 9 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

На 23 август в Гран Пале в Париж се състоя грандиозна премиера на дългоочакваната нова Scania. Нова отвън и отвътре, с множество промени в силовата линия, Scania представи не само едно ново поколение камиони, но и уникални решения и услуги - 2 млрд. eвро инвестиции, над 4000 служители са били ангажирани в разработката, над 10 млн. километра са изминати по време на предварителните тестове.

Новият Iveco Stralis NP е първият влекач на газ – наистина подходящ за международен транспорт. Работещ със сгъстен и/или втечнен природен газ, Stralis NP не е просто нов модел, а част от дългосрочната стратегия на италианския производител за устойчив транспорт.
Solaris Urbino 12 electric e Bus of The Year 2017! Това показва вотът на международното жури Автобус на годината. Иновативният, напълно електрически градски автобус печели престижната награда точно на 20-ата годишнина от създаването на Solaris Bus & Coach. Това е първи успех в надпреварата за полския производител при второто негово участие.

Към брой 7/2016 на сп. КАМИОНИ ще намерите и специализирания каталог ЛЕКОТОВАРНИ.
В изданието обръщаме внимание на лекотоварните превозни средства, тъй като от 1 септември всички нови ванове регистрирани на територията на ЕС трябва да покриват еконормите Евро-6. Предоставяме ви основната информация за тях на едно място!

В брой 7/2016 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още

По-ефективна и икономична силова линия на Volvo Trucks

Бъдещият ЛЪВ - MAN повдигна лeко завесата и показа част, но не всички новости при камионите, които ще представи този месец пред широката публика по време на изложението IAA Commercial Vehicles в Хановер

Световна премиера: Електрически камион с обща маса до 26 тона – Daimler подсказа за още една новост, която ще представи на IAA Commercial Vehicles тази година - Mercedes-Benz Urban eTruck
1403 новорегистрирани камиона за първите 6 месеца на 2016 г.
DKV - Специалисти по пътни такси

Нови системи за сигурност от ZF Friedrichshafen - система Highway Driving Assist (HDA), разработена от ZF Friedrichshafen, подпомага водача на товарна композиция при избягване на внезапно появило се препятствие на пътя
FAG SmartSet - По-доброкачествен ремонт и по-дълъг живот на лагерите

Чех спечели регионалния финал на Volvo Drivers’ Fuel Challenge 2016 - Томас Хорчичка спечели финал за регион

Централна и Източна Европа и грабна купата и голямата награда – чисто нов лек автомобил Volvo V40

Превозвачите Георги и Иларион Беширови: Хобито ни е това, с което се занимаваме

GPSLogistic – управление на автопарка с доживотна гаранция

С Iveco Daily 4x4, Евро-6 към покрива на Европа – един автомобил, за който, оказа се, това не e препятствиe

ALASKAN на пътя към бъдещето - Renault гледа на пикапите като на многообещаващ пазарен сегмент
Лекотоварният MAN TGE

Schmitz Cargobull преди IAA: Атака с пазарна стратегия по всички фронтове

Оценихме най-добрите ремаркета и полуремаркета - Списание КАМИОНИ вече е член на още едно престижно международно жури – Trailer Innovation

Висококачествени дехидратори от WABCO

SAF-HOLLAND и стратегията 2020

Представяне и юбилей в Техническия университет, София

Fulda разширява избора на тежкотоварни гуми

Volvo Iron Knight – най-бързият камион в света – The Iron Knight на Volvo Trucks стана най-бързият товарен автомобил в света на 500 и 1000 метра от спряло положение

Втора употреба: Ford Transit Евро-5 - Непретенциозен, як и издръжлив

Mercedes-Benz Future Bus: Първият градски автобус с автономно управление

Новият Neoplan Tourliner с премиера в ХановерОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131183157
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: