Камиони - брой 6/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 6/2018

(3.94 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 6 / юли-август 2018 

Bus Euro Test 2018 в Загреб. Кой ще е Автобус на годината 2019? Отговорът на този въпрос даде Bus Euro Test 2018, който се проведе от 21 до 24 май в хърватската столица Загреб. Съперници в теста и кандидати за престижната награда бяха електрическите Heuliez GX Elec и Irizar ie-tram и дизеловиянт хибрид Mercedes-Benz Citaro Light Hybrid - модерни градски автобуси, оборудвани с последните иновации и достижения на автобусната индустрия.
Тест: Scania G 450 гама XT -  супер як. Кратък пътен тест на самосвал Scania G 450 имаше възможност да направи списание КАМИОНИ. Предоставеният ни за целта от Скания България камион бе изключително интересен, защото е от новата XT гама на шведския производител, разработена за тежки приложения - както на пътя, така и извън него. Характеризира се със здравина, издръжливост и надеждност. Впрочем XT е съкращение от Extra Tough, т.е. супер як.
Тест: 1580,3 км с новия Ford Tourneo Custom. София - Загреб - София - общо 1580,3 км с новия Ford Tourneo Custom по магистрали и първокласни пътища. Тестът на новия Ford Tourneo Custom бе направен от списание КАМИОНИ в края на май. Но по-важното е, че след пътуването до хърватската столица и обратно впечатленията от пътническата версия на лекотоварния бестселър са повече от отлични.
Шампионите от Discordia Fuel Challenge 2018. Пламен Костов, Стоян Хаджиев и Йордан Василев са отличниците от Discordia Fuel Challenge 2018. В шведския двубой по икономичност Volvo и Scania си размениха по една победа. Пламен Костов с камион Volvo FH 420 e новият шампион в състезанието по икономично шофиране Discordia Fuel Challenge 2018. В деня на финала имаше и състезание по икономично управление на Volvo FH 420 по определен маршрут, между водачи на компанията. Тук победител стана Йордан Василев с разход 27,8 л/100 км.
Volvo Trucks достави камион № 200 на Транспрес. Толкова - 200 камиона Volvo - са доставени през последните години за една от най-динамично развиващите се транспортно-логистични компании у нас – Транспрес. Знаковият товарен автомобил с № 200 пристигна през юни. Той е от модела Volvo FH с 13-литровия двигател D13 с максимална мощност 460 к.с. и с отличителния за фирмата зелен цвят.
 
В брой 6 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Булавто отпразнува 25 години от основаването си. Официалното честване в хотел Интернационал в курорта Златни пясъци събра гръбнака на екипа на Булавто, партньори в бизнеса, вкл. високопоставени представители на мениджмънта на Ford Trucks и Iveco, множество клиенти и верни приятели.
Renault Trucks отбеляза 10 години в България. Българското представителство на френската марка има с какво да се гордее, защото през последните години печели три пъти поред наградата на Renault Trucks за най-добри пазарни резултати в Централна и Източна Европа. 1800 нови камиона са били доставени от Renault Trucks в България за 10 години.
1 000 000 Volvo FH за 25 години. 1 милион камиона от емблематичния модел Volvo FH са произведени от представянето му през 1993 година до днес. Volvo FH е единственият модел, трикратен носител на титлата Камион на годината — за 1994, 2000 и 2014 година.
ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ – B2B срещи, състезание и добри практики. На 14 и 15 юни се проведе третото издание на изложението в реални складови условия, организирано от Българска Транспортна преса и списание ЛОГИСТИКА.
Н.В. Клиентът - Илия Костурски: Заради Пакет Мобилност намалихме превозите в ЕС
Ново поколение хладилни полуремаркета от Schmitz Cargobull. Водещият производител на ремаркета полага основите за следващото ниво на телематика в своите хладилни полуремаркета. Също така подобрява енергийна ефективност и обезопасяването на товарите при брезентовите ремаркета с тристранно разкриване.
С LNG по все повече транспортни артерии. Завърши 5-годишният проект LNG Blue Corridors за развитие на използването на втечнен природен газ (LNG) като гориво за наземния транспорт.
Първият New Tourismo в България е за Карат-С. В началото на юни стана факт първата доставка в България на новия туристически автобус Mercedes-Benz Tourismo, осъществена от Силвър Стар, генерален дистрибутор на Daimler AG за страната, за една от най-големите автобусни компании у нас – Карат-С.
Tiger Bull с два нови Volvo FH
Премиерите в Лесново
Kässbohrer се готви за следващите 125 години
Проблем ли е сярата в горивата за дизелови двигатели
Възстановяване на автомобилни колела
Fassi на българския пазар
Хан с Iveco жъне победи в новия ETRC сезон
VDL Bus & Coach представи най-големия парк от електробуси в Европа
Новото поколение VDL Futura
Volvo обнови гамата си туристически автобуси
Втора употреба: DAF CF – работният кон за регионални превозиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831506
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: