Камиони - брой 5/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 5/2018

(3.75 от 8 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 5 / юни 2018

 
Тест: Volvo FH Reloaded – един наистина икономичен Volvo. Volvo FH Reloaded e специално разработен влекач за далечни разстояния със спецификация, целяща да се постигне по-висока с до 10% горивна ефективност и по-високо ниво на комфорт за водача. Актуализираната версия на флагмана на Volvo Trucks бе достъпна за тестване от журналисти. Шофиранията, в които участваха представители на списание КАМИОНИ, по традиция се проведоха в Чехия, с начало и край околностите на столицата Прага.
Тест: DAF FТ XF 480 Space Cab: Мощ, комфорт, ефективност. Списание КАМИОНИ направи тест на Камион на годината 2018 – DAF XF, предоставен от Турботракс България, официален вносител на холандската марка у нас. На разположение за теста бе класически влекач за международен транспорт DAF FТ XF 480 Space Cab Euro 6 в комбинация с бордово полуремарке Schmitz Cargobull с 23 т товар. В обновената през миналата година XF серия на DAF присъстват редица новости, които са от полза за собственика и улесняват работата на водача. Нововъведенията, сред които са иновативните двигатели PACCAR и новата автоматизирана скоростна кутия ZF TraXon осигуряват с до 7 % по-нисък разход на гориво.
Бургас Трак Сервиз достави 100 нови влекача Ford Trucks. На 16 май Бургас Трак Сервиз ЕООД финализира доставката на 100 нови влекача Ford Trucks 1848 T на Севан ООД. Влекачите 1848 T, Евро-6 (4х2), които ще теглят 100 нови полуремаркета Wielton, са с 13-литровия двигател на Ford - Ecotorq.
Камиони за града от Scania. След като в края на миналата година Scania обяви новата си гама за градска дистрибуция, сега, в началото на май, компанията даде възможност на журналисти, сред които и представител на списание КАМИОНИ и член на Международното жури Камион на годината, първи да видят и тестват новите модели на шведския производител. Новостите от Scania и този път са много – нова L кабина, обновени P и G кабини и кабина за екипажи, нов 7-литров двигател, нов 13-литров двигател, работещ с компресиран и втечнен природен газ, нови системи за безопасност и възможности за свързаност…
 
В брой 5 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Ford Trucks вече със сервизен център и в Стара Загора. Старозагорската фирма Глобалкар ЕООД се присъедини като оторизиран сервиз на марката към веригата обекти в София, Бургас, Варна и Пловдив.
Нова кабина от Ford Trucks. Ford Trucks подготвя редица новости, които ще покаже на най-голямото изложение за товарни автомобили в Хановер през есента. Да повдигнем малко завесата още сега – очаквайте нова кабина с нов двигател и предавателна кутия собствена разработка.
DAF и VDL показаха електрически CF. DAF Trucks съвместно с VDL разработи електрическата версия на модела CF. През тази година първите камиони CF Electric ще започнат работа при водещи клиенти.
ie-truck е първият електрически камион на Irizar. Irizar ie-truck бе показан за първи път по време на официалното откриване на завода на испанския производител за електрически превозни средства e-mobility в Адуна, Северна Испания
Volvo Trucks представи и FE Electric. Volvo FE Electric е предназначен за градска дистрибуция и сметосъбиране, а допустимата му максимална маса е 27 т.
Елица  Георгиева: Няма лош шофьор, има лош ръководител
Българският транспортен бизнес иска място в ЕС
Тест: Ford Transit и Tourneo Custom в ново измерение
Китайци пред портите. С огромни бизнес амбиции и най-вероятно благодарение на умело прикривана политическа подкрепа, китайците бавно реализират стратегията си за второ  нашествие в Европа.
Техно Акташ АД отпразнува 10 години от създаването си
Новите изисквания на ЕС за обезопасяването на товарите
В КамАЗ-мастер работят за следващия DAKAR
Нювил спечели ралито в Португалия
Irizar откри официално завода e-mobility. Най-големият испански производител на автобуси -  Irizar откри официално първия в Европа завод за цялостно производство само на електрически автобуси и електрически автомобили за работа. 
Кой ще е Автобус на годината 2019?
Solaris на пътя на електрическата мобилност
Първа доставка на новия MAN Lion`s Coach в България
Втора употреба: Iveco Daily от поколения V и VIОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831505
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: