Камиони - брой 5/2016

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 5/2016

(4.00 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В началото на месецана летище Лесново за шести пореден път се проведе най-голямото в България събитие за годината за автомобилите за работа и всичко свързано с тях – Truck Show КАМИОНИ. Организатор бе Българска Транспортна Преса и списание КАМИОНИ, което тази година отбелязва 15 години от излизането на първия си брой.

В този брой ще разберете всичко най-интересно от двудневното шоу-изложение, на което сумарната мощност на изложените и тествани преводни средства бе почти 20 000 к.с.

На 18 май между Долни и Горни Богров, започна строителството на бъдещия нов Търговско-сервизен център на Турботракс България, официален дилър на DAF у нас. Първата копка направи Нейно Превъзходителство посланичката на Белгия у нас Аник ван Калстър, държавния секретар по външната търговия на Кралство Белгия Питър де Крем и други официални лица. Автоцентърът ще бъде завършен за шест месеца, като се очаква да заработи преди края на 2016 г.

Ford Ranger е по-малкият брат на култовия F-150, който се появява на щатския пазар през 1948 г. От него са продадени над 34 млн. бр. и това го прави най-продавания пикап в света. Съобразеният с европейските мащаби, условия и вкусове, в най-новата си версия, Ranger скъсява с още една крачка дистанцията между пикапа като машина за работа и удобствата на съвременния лек автомобил.

Към брой 5/2016 на сп. КАМИОНИ ще намерите и специалното приложение посветено на 125-годишнината, която през тази година празнува Scania. Ще се запознаете с основните моменти в историята на знаменитата марка, както по света, така и в България.

В брой 5/2016 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

MVB Truck and Bus Bulgaria достави 1000-ния си нов MAN - за по-малко от 3 г. българската компания е доставила на свои клиенти у нас общо 1520 нови и употребявани товарни автомобила.

В Турботракс България в деня на отворените врати

Shell Rimula Road Truck Show 2016

Ивайло Маринов: Scania R450 Евро-6 е с 3 л/100 км по-икономична от моделите Евро-5

Mercedes-Benz Sprinter порасна до 5,5 тона – представяне на обновения легендарен лекотоварен модел.

Лекотоварната гама на Peugeot

Kässbohrer се завръща у дома

ЧМР и отговорност на превозвача

Essen Reifen 2016 – репортаж от 30-ото юбилейно и най-голямо изложение за гуми в Европа.

Гуми Belshina за камиони, индустриална и селскостопанска техника

Dunlop с нова серия гуми за камиони

Carrier Transicold – безвредно охлаждане с въглероден диоксид

Накладки Eco Friction: вече и за вторичния пазар - съвместяването на екологичност с технически показатели е между трудните задачи, но пък който успее първи, изпреварва конкуренцията.

С WABCO вие ставате специалистът

Втора употреба: Iveco Eurocargo Евро-5: Градският работен кон

Спорт: Без нови солисти в ETRC - старите муцуни са най-добре подготвени за надпреварата в челото, а Лацко е устремен към първата си титла.

Bus Euro Test 2016: Под високо напрежение - eBusco, Irizar i2e, Mercedes-Benz Citaro NGT, Solaris Urbino 12 Electric и

Van Hool Exqui.City 18 Electric са кандидатите за приза Автобус на годината 2017.

Първи тестове на Mercedes-Benz Citaro NGT

110-те нови автобуса Yutong идват в София тази есен - новите единични дизелови автобуси за столицата Yutong ZK6126HGA ще пристигнат през септември, а месец по-късно ще бъдат пуснати в експлоатация

Три нови дължини за VDL Citea LLE

20 години Solaris, 20 стъпала нагоре - полският автобусен производител Solaris отбеляза 20-ата си годишнина. Репортаж от главната квартира на Solaris Bus and Coach в Болехово край Познан, където е и основният завод на марката.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131183155
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: