Протест - брой 4/2013

Още от поредицата Протест

Протест - брой 4/2013

(3.00 от 2 гласа)Заедно с Протестната мрежа стартира и „Протест: вестникът на активния човек”, който ти четеш. Той се създава от екип от доброволци и зад него не стоят ничии финансови интереси. Вестникът се издава във вид на PDF и всеки негов симпатизант е поканен да помогне с разпространението, независимо дали успее да отпечата една, десет или сто бройки. Целта на това е да достигнем до максимален брой хора, които нямат достъп до Интернет.

Нашият призив към теб е: сподели с приятел, разпространи вестника, информирай се активно и с едно наум за традиционните медии!
Действай, активни човеко, безспир до Оставка! А когато тя дойде, не си мисли, че всичко е свършило и не заспивай!

 

 е-вестник

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни вестници и списания

Още електронни вестници и списания
Информация за избрания вестник

Информация за избрания вестник
Информация за книгата:

Издател: Доброволци
Година: 2013
ISBN: 2013100011585
Поредица: Протест

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: