Камиони - брой 3/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 3/2018

(4.00 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 3 / април 2018

 
Сравнителен тест 1000 точки. Тестът съпоставя три премиум марки – Mercedes-Benz, Scania и Volvo, но представени от не най-мощните и най-представителните си модели. Mercedes Actros с кабина Streamline, Scania R с кабина Highline и Volvo FH с обичайната кабина Globetrotter. Двигателите са с умерена мощност – около 450 к.с.. Тези влекачи невинаги събират погледите, но точно те най-често движат бизнеса на мнозина.
 
Нови 120 камиона DAF XF за Юроспийд. Турботракс България и Юроспийд подписаха нов договор за доставка на 120 влекача от новия модел DAF XF. Договорът е за три години с обратно изкупуване и първата партида от 10 влекача вече е доставена.
 
Това е Mercedes-Benz Electric Citaro. Електрическата версия на градския автобус Mercedes-Benz Citaro вече е факт. По време на специално организираното събитие eWorkshop от Daimler Buses в Carl Benz Arena в Щутгарт за пръв път бе показан дългоочакваният и напълно готов Electric Citaro. Новият електробус на Daimler e тестван за пътно поведение и пробег с едно зареждане при екстремални климатични условия – отвъд полярния кръг във Финландия и през лятото в Южна Испания.
 
В брой 3 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
10 години Renault Trucks в България. През 2018 г. се навършват 10 години, откакто Renault Trucks стъпи чрез собствено дружество на българския пазар.
Монтаж на полуремаркета Kögel и самосвални надстройки Meiller в България. Фирма Унитрейлър, генерален представител на Kögel и Meiller за България, е сертифицирана и за монтаж на полуремаркета и самосвални надстройки у нас.
Екипът на Юрорент ЕООД – отличен от Carrier Transicold
Volvo Trucks търси нов шампион в майсторското шофиране на камиони. Квалификационните кръгове на състезанието за ефективно управление на камион Drivers Fuel Challenge 2018 ще преминат ударно през осем български града през април.
Още ли е гол царят? Готов ли е електромобилът да детронира класическия си предшественик и да царува? Отговорът засега е: Не!
Зелените зони в цяла Европа – в едно мобилно приложение
НВ Клиентът - Николай Шушков, мениджър транспорт в Транс Династи ЕООД: Навлата в момента не позволяват големи инвестиции
TimoCom с рекорден резултат през 2017 г.
Piaggio – от самосвал до сладкарница на три колела. София Франс Ауто, официалният вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles в България, демонстрира голяма част от продуктите на италианския производител.
Започна учебната година на WABCO у нас
Кога гумите са най-ефикасни
Knorr-Bremse: Новости, полезни за клиентите от всички категории
Неправилната геометрия на мостовете не само износва гумите
Стендове за геометрия на мостове HUNTER WinAlign HD – DSP760T и AXIS4000 от Haweka
DAF Trucks навършва 90 години
IVECO с нови попълнения в ETRC
Тест: Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD. В средата на март КАМИОНИ направи първия в България тестдрайв на новия туристически автобус Mercedes-Benz Tourismo.
Setra S 531 DT – гледка от високо. В средата на март във Валенсия Daimler Buses организира първия тестдрайв за журналисти на новия си топ модел - дабълдекера Setra S 531 DT.
Новият MAN Lion‘s City. Новият модел градски автобус на MAN Truck and Bus идва с редица новости, като сред най-големите е изцяло новият 9-литров дизелов двигател D15. Като опция новият Lion‘s City ще се предлага и като Efficient Hybrid.
Втора употреба: IVECO Stralis Евро-6
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831503
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: