Камиони - брой 3/2016

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 3/2016

(4.38 от 8 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 3 / април 2016

Шест от най-големите европейски производители на товарни автомобили – DAF Trucks, Daimler Trucks, Iveco, MAN Truck & Bus, Scania и Volvo Group, демонстрират пред света своите модели за движение на камиони в конвои. Съвместната демонстрация на най-новите достижения и възможностите за движение на свързани камиони в колони започва на 29 март и приключва със събирането на всичките шест конвоя, тръгнали от различни части на Европа, на пристанището в Ротердам и обща конференция на 7 април в Амстердам.

Състезанието Volvo Drivers Fuel Challenge ще се проведе за четвърти път тази пролет в България – от 10 май до 13 юни 2016 г. Шампионът ще се бори за чисто нов лек автомобил Volvo V40 на регионалния финал в Унгария.

Най-голямото в света търговско изложение за строителна техника и технологии bauma 2016, което ще се проведе от 11 до 17 април в Мюнхен събира на едно място специализираните в строителството и минната индустрия компании. И този път bauma няма да мине без участието на производителите на товарни автомобили, които ще демонстрират най-новите си модели свързани с този отрасъл от икономиката.

Към брой 3/2016 на сп. КАМИОНИ ще намерите и специализирания каталог КАМИОНИ ЕВРО-6.

В изданието обръщаме внимание на камионите Евро-6 в най-чистия им вид, все още достатъчно универсални, за да отговорят на днешните и утрешни условия на тъй динамичния либерализиран пазар на транспортни услуги. Предоставяме ви основната информация за тях събрана и систематизирана на едно място!

В брой 3/2016 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

Волво Груп България с обновен сервизен център

ДЕКРА с нов технически център

Volvo търси най-икономичния шофьор на камион

Обновеният Renault Trucks T

I-Shift с предавки за бавен ход

Тодор  Миранджиев, собственик и управител на B&O East Sea Truck: Iveco Stralis ме изненада приятно.

Марин  Желев:  Най-хубавият камион е камионът под наем

Владимир Василев, собственик и управител на Автошкола Василеви: Нужна е нова методика на обучение за професионалните категории.

Инж. Томислав Иванчев: Необходим е нов прочит на Директива 2003/59/ЕО

Renault представи лекотоварната си гама. В края на март Renault представи лекотоварната си гама по време на роуд шоу в седем града на страната.

Arctic Van Test 2016: Volkswagen Caddy 2.0 TDI победи при силна конкуренция

Arctic Test Xtra 2016: Nissan e-NV200

Отличниците в доклада на DEKRA. Тази година при малките вановете има трима победители: Opel Combo, Peugeot Partner и… дори пикапът Volkswagen Amarok. При големите ванове Renault Master и Volkswagen Crafter показват най-малко неизправности.

Заводът на Volkswagen в Хановер стана на 60 години

Технологии: Идва интернет на транспорта. Интернетът навлиза в автомобилния транспорт значително по-бързо, отколкото предполагаме. Daimler демонстрира как самоуправляващите се камиони се движат в конвой по магистрала и са свързани помежду си.

Прикачна техника: Krone Paper Liner за Герман Транспорт

В аванс: KH-Kipper на bauma 2016. Полският производител ще представи общо седем експоната, които ще бъдат разположени както на собствена изложбена площ, така и на щандовете на компании партньори.

Проект за промени в контрола на превозите за собствена сметка

Пролетното изложение БАТА АГРО 2016

Накладките BERAL са синоним на надеждност и издръжливост

WABCO повишава изискванията при обучение

Scania Winter показа разнообразни машини в екстремни условия. Производителят от Сьодертале Идеята показа различни разновидности камиони, които предлага за работа в трудни зимни условия.

Нови гуми от Bridgestone и Bandag за камиони и автобуси

Втора употреба: MAN TGX Евро-5. Универсален работохолик, чиито модификации позволяват да бъде използван за разнообразни товари и по всякакви направления.

Европейският пистов шампионат за камиони (ETRC): преди началото на сезон 2016

С Tourismo Family по бреговете на Адриатика

Предни LED-светлини за автобусите на DaimlerОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131183153
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: