Камиони - брой 2/2016

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 2/2016

(4.00 от 20 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

От края на януари Scania България предлага интересна възможност на своите клиенти – за първи път да тестват нов влекач, работещ изцяло на компресиран природен газ CNG. Списание КАМИОНИ също реши да се възползва и направи драйв тест на композиция, теглена от този влекач.

В началото на февруари Евро Старс ООД, оторизиран дилър на Iveco, достави на Булмаркет ДМ три влекача Iveco Stralis AT440S33T/P LNG - първите в България и Източна Европа. Поръчката е свързана с изграждането на първия в България терминал за втечнен природен газ (LNG) по проект на Булмаркет ДМ.

За трудностите, конкуренцията и разковничето на успеха в рали Дакар разказва в специално интервю за изданията, членуващи в международното жури „Камион на годината“, тазгодишният победител, пилотът на Iveco – Жерар де Рой.

В брой 2/2016 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

Уникален самосвал Volvo FMX 10x4 - Впечатляващият с размерите си 5-осен самосвал с 40-кубиков кош KH-Kipper е предизвикателен проект, изпълнен от Волво България и Бакстрейд по идея и изисквания на клиента Глобус ЕООД, Стара Загора.

Булмаркет ДМ получи 3 влекача Iveco Stralis на LNG

ЕС – ръст във всички категории - Оптимистична картина очерта статистиката на ACEA за продажбите на товарни автомобили през 2015 година - ръстът спрямо 2014 година е 12,4%.

Влекач Scania G340 изцяло на метан

Автошколи за професионални водачи - Къде могат да се обучават желаещите да станат професионални водачи? Списание КАМИОНИ покани за участие в своя обзор над 40 учебни центрове, предлагащи обучение за категории C, CE и D. Къде са те и кои са най-добрите?

Красимир Георгиев, председател на АКАБ: Нужна е нова нормативна уредба за обучението на водачи на МПС

Емилия Дочева: За да станеш шофьор, трябва да ти идва отвътре - Рядко се срещат жени професионални водачи в международния транспорт. Емилия вече осем години е в тази толкова трудна мъжка професия и кара тежкотоварни композиции.

Ангел Траков: За момента сме ориентирани към MAN TGX, Евро-6

Обновлението в Magirus продължава

Caddy Trendline 4МОТIОN: Перфектен като VW

Nissan NP300 Navara: оборудване и цени за България

11,6% ръст при вановете в Европа през 2015 г.

„Неизбежни обстоятелства“ според чл. 17 ал. 2 на CMR

Ефективни технически решения от Voith

Характеристики, експлоатация и гаранция на стартерни акумулатори

MONROE – лидер в технологиите за първоначално вграждане

Scania на 125 години - През тази година Scania празнува своята 125 годишнина. Шведският производител, който сега е част от Volkswagen Group, започва съществуването си през 1891 г. като частно предприятие за производство на железопътни вагони.

Renault Premium Евро-5 – универсалният боец

Жерар де Рой: Мислех само за победата

Новият VDL Futura FMD2-135 72

Busworld Turkey 2016 под знака на Евро-6

Регистрациите на нови автобуси в Европа през 2015 г. с ръст от 17,1%

Към този брой ще намерите също:

Забрани за движение на товарни автомобили в Европа от март до декември 2016

И още:

ШАМПИОНИТЕ НА IVECO - Издание за България 1/2016Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201613118315
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: