Камиони - брой 10/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 10/2020

(3.67 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 10/декември 2020

Новата гама MAN TGX беше избрана за Международен камион на 2021 г. Изборът беше направен от жури от редактори и водещи журналисти в областта на индустриалните превозни средства от 24 основни издания за камиони от цяла Европа, сред които и списание КАМИОНИ.
Mercedes-Benz Trucks спечели наградата Truck Innovation Award за 2021 година с представените тази година камиони с алтернативни задвижвания Е-mobility. Журито беше впечатлено най-вече от концептуалния водороден камион GenH2 с горивни клетки, както и от тежкотоварния електрически eActros.
Търсим „зелените“ решения във всичко - казва Веселин Стоянов, управител на Транспрес. През миналия месец Green Courier – куриерската дивизия на водещата българска транспортно-логистична компания Транспрес, стартира „зелен“ пилотен проект за доставки с карго велосипед във Варна.
Тест: Новият MAN TGXМ: КАМИОНИ направи първия тест на модела на българска земя. Имахме възможност да се убедим в качествата на новия Лъв, донесли му авторитетното признание на международното жури.
В брой 10 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
Димитър Секулов, директор направление „Собствен транспорт“ в Дискордиа: Българските оператори реагираха смело и адекватно на пандемията
DKV предлага портал за резервация на фериботи в Европа
Нови противопожарни автомобили от MAN
Volvo с пълна гама електрически камиони през 2021 г.
Тони Димитров, изпълнителен директор на КМД лоджистик: С гъвкавост възстановихме позициите си отпреди кризата.
Тест: Новият Isuzu D-MAX – самураят от дигиталната ера
Ford E-Transit e факт!
Лекотоварната гама на Ford е с готовност за работа 24/7
Renault обеща революция в сегмента с новите Kangoo и Express
WIELTON - Богата гама продукти на лидера в продажбите на самосвални полуремаркета
Advancer на Thermo King променя правилата
Транспорт и мобилност в епохата на COVID-19
Онлайн наръчник помага на превозвачите при Брекзит
Вълнения преди Dakar 2021
Автобусите MAN вече са с новото поколение скоростни кутии EcoLife 2
Антивирусни въздушни филтри за автобуси Mercedes-Benz и Setra
БГ пазарът на употребявани камиони през първите 10 месеца на 2020 г.
2020 година през погледа на КАМИОНИОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831510
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: