Камиони - брой 10/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 10/2017

(4.29 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 10 / декември 2017

 
Новата гама DAF CF/XF е Камион на 2018 година! Новото поколение камиони на DAF, обхващащо много подобрените и обновени серии CF и XF, беше избрано за Камион на 2018 година. Изборът е направен от журито International Truck of the Year, което се състои от 25 водещи редактори и журналисти в областта на превозните средства за работа, представляващи 25 основни медии от 25 държави. От България член на журито е Снежина Баджева и списание КАМИОНИ.
 
Iveco Stralis NP 460 к.с. – един дзен камион. Пиер Лают, президент за марката Iveco нарече така новия модел по време на официалното му представяне в края на октомври в Улм, Германия. Защо? Защото новият Stralis NP 460 е мощен и силен и същевременно тих и спокоен.
 
Тест: Иновации при камионите с алтернативни задвижвания. Идват ли алтернативните горива при камионите? Този въпрос си зададохме преди 2 години след предишното издание на международното изложение за автомобили за работа Solutrans в Лион. Сега след Solutrans 2017 можем да кажем, че алтернативните горива и задвижвания вече са тук и се използват все повече.
 
В брой 10 / 2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Три нови Scania P450 за Хидроминерал. Това са първите товарни автомобили от шведската марка в автопарка на компанията.
 
10 нови Iveco Stralis NP CNG на Енемона Екогаз: През септември и октомври Енемона Екогаз увеличи автопарка си с 10 нови Iveco Stralis NP CNG – камиони, задвижвани от природен газ. Това са осем влекача Iveco Stralis AS440S40T/P CNG и две шаси-кабини Iveco Stralis AD260S33Y/FS-D CNG.
 
КамАЗ Евро-6 за Европа. На 3 ноември в София ПАО КамАЗ представи гама камиони Евро-6 с европейски произход пред български клиенти – бивши, настоящи и бъдещи. Оповестени бяха и новите модели, които са в процес на изпитване, за да получат типови одобрения, даващи им достъп до страните от Европейския съюз.
 
Откриха новия център на ТurboTrucks България. Ден преди автомобилите от новата серия DAF CF/XF да бъдат провъзгласени за Камион на 2018 година, официално бе открит търговско-сервизният център на Турботракс България – дилър на DAF за страната.
 
Iveco Daily Blue Power e Ван на годината 2018
 
Volkswagen Amarok V6 е Международен пикап на 2018
 
Iveco Stralis X-Way – нова гама от камиони за строителство. В края на октомври Iveco представи пред журналисти новата си гама X-Way, предназначена за строителни задачи и логистика както в градски условия, така и офроуд. Stralis X-Way e мостът между Trakker и най-леките модели за строителство, предлагани от Iveco.
 
Tesla Semi: 800 км с едно зареждане. Когато се появи на пазара, с едно зареждане влекачът ще може да измине 800 км, теглейки пълно полуремарке (36 тона) и движейки се със скорост 60 мили/ч (96,5 км/ч) по автомагистралите на Северна Америка.
 
SOLUTRANS 2017: Иновации без граници. Изложението през тази година спокойно можем да кажем, че мина под знака на синьото гориво.
 
Наши отбори на челно място в Scania Top Team
 
Н.В. КЛИЕНТЪТ. Герасим Димитров, управител на Булмаркет Автотранспорт ЕООД: Бъдещето е в камионите на LNG
 
20 лектори и 50 партньори на Логистичната бизнес конференция. Логистичното събитие на годината, организирано от Българска Транспортна Преса, надмина предишните си собствени рекорди, събирайки повече от 350 участници в София Ивент Център.
 
Международен пикап на годината: ТЕСТЪТ. В изпитанията се включиха шест пикапа, четири от които са основни претенденти за отличието – новите Mercedes-Benz X-Class, Renault Alaskan, Toyota Hilux и VW Amarok V6.
 
X-Class - За пръв път пикап от Mercedes-Benz!
 
100 метанови таксита VW Caddy 1.4 TGI за София
 
Dayton разширява гамата си за товарни автомобили
 
Оригиналните резервни части: гаранция за сигурност и безпроблемна експлоатация. Интервю на сп. КАМИОНИ с Ясен Стойнов, мениджър
резервни части в Шмиц Каргобул България ЕООД.
 
Експанзията на Wielton. Полският производител на прикачна техника Wielton си е поставил за цел основно да пренареди позициите на европейския пазар за ремаркета и полуремаркета. Амбициозната стратегия за растеж на компанията носи името 2020 и по всичко личи, че е на път да се осъществи.
 
Най-големите производители на ремаркета в света
 
Peach State Truck е сред най-големите дилъри на Daimler Trucks в САЩ
 
Подемникът на бъдещето. С подемника за товарни автомобили и автобуси от AC Hydraulic A/S Дания бъдещето е вече при вас.
 
Knorr-Bremse възстановява спирачни супорти
 
Предстои 40-то рали Дакар
 
Новият Otokar Ulyso T
 
Anadolu Isuzu представи градския Novociti Life
 
2017 година през погледа на КАМИОНИ
 
Втора употреба: DAF XF Евро-6 - Надежден и икономиченОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 20171311831510
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: