Камиони - брой 10/2016

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 10/2016

(4.00 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой 10/2016 на сп. КАМИОНИ

Преди началото на рали маратоните Дакар и Africa Eco Race. И двата маратона ще се проведат от 2 до 14 януари. Докато част от света се готви да празнува Коледа и Нова година, подготовката на участниците в двете тежки пустинни състезания не им оставя време за празници

Няколко седмици след стартирането на продажбите на новия Volkswagen Amarok в България моделът беше предоставен на журналисти за кратък тест по маршрута София-Боровец. Вносителят Порше БГ беше подготвил и леко офроуд трасе, предоставяйки ни чудесна възможност да се насладим на впечатляващото поведение на новия двигател V6 в комбинация с 8 степенен автоматик.

Охлаждащи течности за двигатели с вътрешно горене. Свикнали сме да ги наричаме антифризи и за тях се сещаме, щом настъпят студовете или ако трябва да допълним охладителната система, но не знаем коя течност е съвместима с тази в системата. Доц. д-р инж. Любен Трайков любезно предостави компетентното си мнение по темата „антифризи“.

В брой 10 / 2016 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

Пунктът на ДЕКРА Аутомотив за годишни технически прегледи в София вече е сертифициран по V категория за извършване на технически прегледи по ADR

Нов управляващ директор на Volvo Group България - Карин Йохансон има над 20 години опит във Volvo

ФригоС проектира, изработи и предаде на клиента си Air Cargo специализирана надстройка на камион, предназначена за превоз на контейнери, използвани при транспортиране на товари със самолети

25 години на наградата Международен ван на годината

Тест на новия расов Volkswagen Crafter в Андалусия

Hyundai H350 – моделът вече се предлага на нашия и на европейските пазари, а списание КАМИОНИ направи първия му тест в България

Mercedes-Benz X-Class: Завършена гама

Dacia – лидер на пазара у нас

И барабанни спирачки за мостовете на Krone – в разширената производствена база за мостовете KTX в Динклаге ще се произвеждат и оси, оборудвани с барабанни спирачки, търсенето на които е забележително високо

Лилян Ангелов, собственик и управител на Прометей ООД: Разходът на гориво си остава най-важното перо

Ким Бранд, Директор на Oтдела за набиране на превозвачи в DSV Road: Помагаме на превозвачите да се развиват

Консултация: Застраховка „Отговорност на превозвача“ (CMR)

Адвокат Надежда Решке, доктор на юридическите науки: Щетите от нелегални имигранти са отговорност на превозвача

Съвети: За да работи двигателят добре и дълго

Значение и роля на моторното масло

Охлаждащи течности за двигатели с вътрешно горене

Nokian Tyres засилва активността си на българския пазар

Нов протектор Bandag M-DRIVE 001

Goodyear FUELMAX T HL – за повече полезeн товар

Изисквания към гумите през зимата 2016/17 в европейските държави

Камиони, автобуси и автоцистерни блестят като нови

Voith Viab – две функции в един компонент

Втора употреба: Scania – камиони, готови за път

Испанският автобусен производител Irizar представи новия си туристически модел от висок клас – Irizar i6s.

Новият Tourliner е типичен Neoplan

Новият Iveco Bus Evadys – роден да бъде гъвкав

Нова гума за туристически автобуси от Hankook

Ретроспекция: 2016 година през погледа на КАМИОНИОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161311831510
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: