Камиони - брой 09/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 09/2019

(4.00 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 9 / ноември 2019

Водородните камиони идват. В края на септември в Швейцария беше даден стартът на проект с нов бизнес модел, който ще позволи реално използване на камиони, задвижвани от водород.
International Pick-Up Award 2020: Тестът. Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап.
Негативните последици от Пакет Мобилност 1. 53 на сто от курсовете на българските автомобилни превозвачи от и за България ще бъдат празни заради Пакет Мобилност 1.
Busworld Europe 2019: По-голям и по-електрически от всякога. Над 500 изложители, повече от 58 000 кв. м изложбена площ, 9 изложбени зали в Brussels Expo, стотици автобуси, премиери, новости от автобусната индустрия, десетки хиляди посетители...
TRATON - иновации и все повече синергия между марките в групата. Накъде се развива TRATON Group, фирмата, която обединява MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus и RIO?

В брой 9 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Проф. Олег Асенов, член на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“: До 1 март 2020 г. е реалистично да стартира тол системата.
Росен Николов, собственик на Hidrobeton и HB Minerals: Scania предлага перфектно качество на автомобилите и добро сервизно обслужване.
Renault Kangoo   Z.E. Hydrogen – първият водороден ван. Хибридният Kangoo Z.E. Hydrogen ще бъде пуснат в серийно производство в края на тази година.
Над 660 изложители идват на SOLUTRANS 2019. За SOLUTRANS 2019 г., от 19 до 23 ноември,  над 90 на сто от площите на изложението вече са резервирани.
Печелившата стратегия на Daimler Kamaz Rus. В Набережние Челни, Русия, отвори врати нов производствен комплекс за кабини на камиони, резултат от съвместното предприятие между Daimler Group и KамАЗ.
Ford F-MAX набира темпо в България. Флагманът на турския производител, Камионът на 2019 година, беше представен пред български клиенти в красивия етнографски комплекс Дамасцена.
AS 24 - надеждният партньор за професионалните превозвачи
AUBIAN - автопаркът ви в един телефон
БПГА иска ред и прозрачност при търговията с горива
Завърши учебната 2019 година на Knorr-Bremse
Хан спечели рекордна шеста титла
Ford Trucks започна изграждането на мрежа в Западна Европа
MAN Lion’s Coach е Автобус на годината 2020
Примекс откри новия си център за гуми в София
Mercedes-Benz Star Experience 2019
Новият Actros обиколи България
Състезанието за ефективно шофиране на Renault - много емоции и награди
Scania& Road Show 2019 – Take CO2NTROL
Щастливата 13-ка на Volvo
Зимата и дизеловото гориво
Пазарът на употребяваните върви добре
В Чехия и Белгия Хан увеличи преднината сиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831509
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: