Камиони - брой 08/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 08/2020

(4.17 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новите модели на Volvo идват в България. В тази необичайна година се случват и хубави неща. Не един, не два, а цели четири нови модела камиони Volvo пристигат у нас България! В периода 12-23.10 новите Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX ще бъдат представени официално пред клиентите и почитателите на марката в България.
Mercedes-Benz с два нови модела – Actros F и Actros Edition 2. На 23.9 немският производител добави два нови модела към успешната гама на Actros: Actros F и Actros Edition 2. Автомобилите ще бъдат пуснати на пазара през януари 2021 г. в 24 страни от ЕС и на избрани пазари извън Съюза.
Scania представя гамата си от електрически камиони. Сериите L и P на Scania вече се предлагат на пазара на ток и като хибриди. Високопроизводителните, напълно електрически и хибридни превозни средства първоначално ще са фокусирани върху градски превози и дистрибуция.
DAF с нов CF Electric с удължен пробег. DAF Trucks прави следващата стъпка в развитието на електрическото задвижване, като удвоява обхвата на DAF CF Electric с помощта на VDL e-power технологията.
MAN – много лъвски новости. През септември мюнхенският производител очерта новостите и стратегията си за бъдещето. В центъра, разбира се, е цялостно обновената гама на MAN и нейната готовност за бъдещето още днес.
Тест: Електрическите Vivaro-e и Zafira-e. Новите електрически ванове на Opel – Vivaro-e и Zafira-e, бяха представени в Рюселсхайм. Премиерата бе съпътствана от пътни тестове специално за членовете на международното жури Ван на годината, сред които бе и редактор от списание КАМИОНИ.
Тест: От MAN eTGE до MAN Lion’s City 18. MAN Experience Press Days 2020 MAN Truck and Bus организира тестове на част от богата си автобусна гама. Те се проведоха на тестовата писта на немския производител в Мюнхен.
 
В брой 8 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Volvo FH I-Save става още по-ефективен
Как Daimler ще електрифицира товарния транспорт
Концептуалният водороден камион на Mercedes-Benz
Разширяване на мрежата от услуги: DKV BOX EUROPE отчита пътни такси в България
Свързаността при MAN TGE вече е стандартно оборудване
Идва новият Peugeot e-Boxer
Новите умни ремаркета на Schmitz Cargobull
Иновации с марката Krone
Пакет Мобилност и войната на шофьорите
Българският клон на Bridgestone Europe
Далко Моторс разширява портфолиото
Mercedes-Benz Buses – Now & Next
Употребявани Scania с гъвкава лизингова схемаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831508
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: