Камиони - брой 07/2021

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 07/2021

(3.69 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 7 / септември 2021

Електрически задвижваните камиони настъпват. И една от важните стъпки по пътя на това настъпление е фактът, че 5 години след обявяването на първия прототип задвижваният изцяло с батерии eActros, предназначен за тежка дистрибуция, започва да се произвежда серийно.
MAN представи редица нови акценти в новото си поколение камиони. Система за замяна на огледалата MAN OptiView, асистент за шофиране MAN CruiseAssist, допълнителни икономии на гориво до 3,7% са само част от нововъведенията, които идват поетапно през втората половина на 2021 и началото на 2022 г.
Паркът от електрически камиони на Renault Trucks се разширява допълнително с европейския дебют на D Wide Z.E. кабина с нисък вход.
В миналия брой на КАМИОНИ очертахме някои от новостите в новите модели на DAF – удължените кабини, подобрените силова линия и горивна ефективност... Днес ще ви представим пътя, който е извървял DAF до това ново поколение, а също и какво е направено за комфорта на водача.
Първи тест в България на новия напълно електрически ван Mercedes-Benz eSprinter направи списание КАМИОНИ. И можем да кажем, че eSprinter впечатли, а декларираният пробег с едно зареждане на батерията от 160 км е реалност.
 
В брой 7/ 2021 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Какво движи камионите на MAN
Електрическият „трабант“ от Аахен
Дом на камиона присъедини Чехобул
DKV Mobility предлага гранично обслужване в Сърбия
Автономност с нежното име ANITA
Оптимизъм на пазара за камиони и ремаркета
Arctic e-Vans Test 2021
4271 нови лекотоварни автомобила са регистрирани у нас през 2021 г.
MAN eTGЕ – вече с различни надстройки
В лицето на IVECO и Булавто намерихме стабилен и верен партньор
ZF по пътя към световен №1
Конфигурирането на тежък влекач не е елементарен процес
Да работиш на инат
Европа се готви да въвежда технологиите WIM
SOLUTRANS 2021: Иновации за отговорен транспорт
Каца без дъно ли е тол системата?
Пакетът Fit for 55 слага край на ДВГ
Eвро-7 – новият двигател на автомобилна Европа
Дълга лятна ваканция за ETRC и скъсен маршрут на Silk Way Rally
В София се движат 30 нови тролейбуса на Škodа Solaris
Пореден антирекорд на пазара на нови автобуси
2779 употребявани тежки камиони са регистрирани през 2021 г.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211311831507
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: