Камиони - брой 05/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 05/2020

(3.90 от 20 гласа)Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 5 / юни 2020

COVID-19: Доставки по време на пандемия. Изминалите месеци на извънредно положение и на извънредна епидемична обстановка определено са трудни за бизнеса. Снежина Баджева попита вносители на камиони и ремаркета как са се справили.
Mercedes-Benz Sprinter – за международен транспорт. Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България, представи ново приложение на лекотоварния бестселър MercedesBenz Sprinter.
Новото поколение MAN TGS. През февруари MAN представи най-амбициозния си проект за последните 20 години – обнови наведнъж цялата си гама камиони. Новите модели са готови и ще дойдат на пазара.
Тест: През гори и реки с Ford Ranger Raptor. Винаги е предизвикателство да седнеш зад волана на разработения за тежък офроуд пикап на Ford. КАМИОНИ с нетърпение изчака премахването на пропускателните пунктове, за да тества уникалната машина.
Тест: Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI. КАМИОНИ направи еднодневен тест на една от най-разпространените версии на лекотоварния бестселър Mercedes-Benz Sprinter, която се предлага на българския пазар.
Управителят на транспортна компания Маниста-Халкова ЕООД Станимир Халков: Предпочитаме качеството пред количеството.
 
В брой 5 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
РЕМЕДИНА – топъл регенерат от Медина Мед
Идва финалната битка за Пакет Мобилност
MAN е готов със съчленения електрически Lion‘s City 18 Е
Кризата и пазарът на употребявани ремаркета
IVECO представи новия състезателен S-WAY
DAF CF и XF с хидравлично задвижване на предните колела
Отмениха IAA Nutzfahrzeuge
Близо 50% спад на БГ пазара на нови камиони през 2020 г.
Нов регионален център Scania Assistance 
Отложиха Automechanika Frankfurt 2020  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831505
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: