Камиони - брой 02/2021

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 02/2021

(4.23 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 2 / март 2021

Нова кабина, класически стъклени огледала и класическо контролно табло. Новият Actros F е проектиран за функционалност и ефективност и вече се предлага в България.
С малки стъпки, но редовно. Това е стратегията на MAN Truck and Bus – първо представи серията TGX, после допълни цялата гама нови модели. И сега, точно една година след обявяването на новата си гама в Билбао, мюнхенският производител разбули суперлуксозен модел от най-висок клас – MAN TGX Individual Lion S.
Ford Trucks започва 2021 г. с лимитирана серия от 250 броя F-MAX Blackline, следващо поколение приложения ConnecTruck и My Ford Trucks, F-MAX L с по-дълга база, 9-степенна ZF EcoTronic за моделите с 9-л двигател.
DAF Trucks представи LF Electric, 19-тонен напълно електрически камион с приложение в градската дистрибуция. Модерното превозно средство предлага пробег до 280 километра с едно зареждане.
Списание КАМИОНИ се обърна към водещи вносители на прикачна техника в традиционната годишна анкета на изданието. Попитахме ги какви резултати са постигнали през 2020 г., какво очакват от настоящата година и на какви нови продукти и услуги ще наблегнат?
В началото на февруари Volvo Trucks допълни гамите си FM и FMX и те вече са на разположение за използване и като превозни средства за спешна помощ с екипажна кабина с капацитет за до девет души.

В брой 2 / 2021 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
20 нови Mercedes-Benz Sprinter за Виденов груп
CARRIER БЪЛГАРИЯ ви запознава с царя в категорията Direct Drive – Негово Величество Pulsor
Отчитане на пътни такси: DKV BOX ITALIA – сертифициран за италианските магистрали
Кризата сви европейския пазар на нови камиони
Вносителите на ремаркета очакват силна 2021 година
Съвършенство и в детайлите
Daimler Truck става независима компания
Лука Сра, главен оперативен директор IVECO Business Unit: Iveco се развива устойчиво. Новият T-WAY ще е на пазара през тази година.
Тежкотоварният трафик е платил 111 млн. лв. тол такси
Транспортният Brexit ще се усети през април
Транспортният сектор в ЕС с 378 млрд. евро оборот до края на 2024 г.
Денислав Чакъров, управител на Дека Трейд ООД: Новият Mercedes-Benz Sprinter подчертава превъзходството на марката.
17,6 % спад в регистрациите на нови ванове в ЕС през 2020 г.
e-Partner – малкият ван от следващо поколение вече е факт
Новият градски камион Piaggio Porter NP6
Ford пусна удължен 3,5-тонен Transit за международен транспорт
Не можем да измамим природата
Isuzu Kendo 13 CNG
29 147 нови автобуса са регистрирани в ЕС през 2020 г.
Преди ETRC 2021
И употребяван, Ford Transit е все така търсен
 
В разширената дигиталната версия на мартенския брой на списание КАМИОНИ можете да прочетете още:
Ford инвестира над 1 млрд. долара в завода си за пикапи
Новите етикети за гуми в ЕС
Новата маркова идентичност на PeugeotОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211311831502
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: