Камиони - брой 01/2021

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 01/2021

(3.83 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 1 / февруари 2021
Електрическото лекотоварно трио на Groupe PSA, включващо средните ванове Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel/Vauxhall Vivaro-e, печели международната награда Ван на годината 2021 (IVOTY 2021).
Пет премиери на напълно електрически автомобили Mercedes-Benz се очакват на българския пазар през 2021 г. Генералният дистрибутор на марката у нас Силвър Стар стартира въвеждането на EQ гамата на немския производител.
DAF обяви, че въвежда допълнителен пакет от характеристики, наречен Ultimate Package, за моделите си XF и CF. Пакетът подобрява ефикасността, безопасността и комфорта в CF и XF.
Новорегистрираните камиони от тежкия клас N3 (над 12 тона) в страната за периода 1 януари – 31 декември 2020 година са 1978 броя.
Участниците в сравнителния тест 1000 точки за 2020 г. – новият MAN TG-GX, Mercedes Actros Gigaspace и Scania S Highline, има какво да покажат.
По традиция в първия си брой за всяка година списание КАМИОНИ се обръща към представителите и вносителите в България на основните марки товарни автомобили, за да разберем каква е била за бизнеса им отиващата си година и какви са очакванията им за новата.
В брой 1/ 2021 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
ПИМК с нова инвестиция в камиони IVECO на природен газ
Mercedes-Benz Arocs: Най-доброто от два свята
За 30 години фирма АГРИ-М се превърна в малък свят на камионите
АГРИ-М достави Scania 730 S с двигател V8
Стартира пилотна фаза на DKV BOX EUROPE в Италия
Бордовите полуремаркета Wielton – добро транспортно решение за бизнеса
1372 нови ремаркета са регистрирани през 2020 г.
Schmitz Cargobull с новата EcoGeneration
5103 нови лекотоварни автомобила са регистрирани през 2020 г.
БГ тест: Смартванът Volkswagen Caddy 5
Ех, този син балон...
Какво е новото около Пакет Мобилност
Брекзит уплаши превозвачи и спедитори
Пореден уебинар на Frotcom България
Срив на пазара на автобуси през 2020 г.
Идва ново поколение на VDL Citea Electric
120 години градски транспорт в София
Липсата на ясни перспективи срива българския пазар на товарни превозни средства 
 
В онлайн изданието на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
Стратегията RENAULUTION 
Хари Уолтърс, Главен изпълнителен директор на DAF Trucks: DAF е стабилна фирмаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211311831501
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: