Животът днес- брой 6/2012

Животът днес- брой 6/2012

(3.14 от 7 гласа)В новия брой на седмичника „Животът днес”:

Директорът на Националната библиотека проф. Боряна Христова разказва в голямото интервю на броя какво е предизвикателството да работиш за книгите в епохата на тотална електронизация.

С празника на буквите е свързан и разговорът с дългогодишната гимназиална учителка Цветелина Личева, която разсъждава за днешните измерения на грамотността. По темата прочетете и мнението на млади хора, които репортерите на вестника са анкетирали

Гръцкият експерт Йоаким Каламарис дава интересна гледна точка към икономическата криза в южната ни съседка. Според него мерките, които международната общност предприема спрямо Гърция са контрапродуктивни.

Темата на броя е посветена на българската народна музика и на завръщането на интереса към нея, основно от страна на младите хора. Прочетете какво провокира учениците да се занимават с фолклор, както и кои са представителите на предишното и съвременното златно поколение във фолклора.

Рубриката „Кантора” е посветена на медиацията – съвременен и по-бърз в сравнение със съда способ за решаване на различни спорове между граждани и фирми.

Сред здравните теми са застъпени съвременните методи за лечение на катарактата, ролята на пробиотиците за здравето, новостите в лечението на хипертонията.

Дамите могат да се информират за възможностите да се отърват от целулита, известен още като „портокалова кожа”.

Виж цялата анотация »

е-вестник

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни вестници и списания

Още електронни вестници и списания
Информация за избрания вестник

Информация за избрания вестник
Информация за книгата:

Издател: Екофарм
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 24
Поредица: Животът днес


Вестник "Животът днес" е наследникът на първия безплатен семеен седмичен вестник в България с национално разпространение "Живот и Здраве", който излиза от 2007 до март 2012 г.

"Животът днес" излиза всяка седмица във вторник, в 24 страници и тираж от 300 000 броя.
Според социологическите проучвания всяко копие се чете от 2.7 души, което означава седмична аудитория от над 800 000 читатели.

Съдържанието покрива основните сфери на съвременния живот: технологии, икономика, жилища, отношения в семейството, отглеждане и възпитание на децата, хранене, хоби, спорт, туризъм и пътешествия, здраве и профилактика и други.

Известните личности на България редовно са на първата страница на вестника в интервюта за тяхната гледна точка към възможностите човек да живее активно и пълноценно тук и сега.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: