Звездна люлка

Звездна люлка

Автор: Тошо Лижев
(3.00 от 3 гласа)Има ли в космоса лакоми чудовища? Може ли едно такова лакомо чудовище да погълне цялата вселена? А самò себе си?

Има. Може. Няма нищо по-просто от това за една съвременна приказка.  А в сборника „Звездна люлка” те са цели 10! И в тях се случват такива невероятни, главозамайващи събития, героите преживяват толкова неочаквани перипетии, че просто нямате друг избор – четете на един дъх.

Сборникът е предназначен за деца от началния училищен курс, но несъмнено приказките са съблазнително предизвикателство и за възрастните, които са запазили у себе си по нещо от детското въображение. Казано накратко – приказки за деца от 5 до 105 години...
   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Тошо Лижев
Издател: Библио.бг
Година: 1986

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: