Графити (пиеса)

Графити (пиеса)

Автор: Лора Лазар
(4.38 от 8 гласа)Всеки има тайни. Дори и 17-годишните тийнейджъри от малък провинциален град. И когато неизвестният The Best Gamer им изпраща съобщение за Голямата игра, която ще се състои в полунощ в градския парк, всички се отзовават. Без да подозират, че тайните им могат да бъдат осветлени и качени в Интернет.
Как ще реагират те? Кой стои в основата на Голямата игра? Защо някой иска да им навреди и публично да разкрие тайните им?

В петия Национален ученически театрален фестивал "Климент Михайлов" – Русе, 2010, пиесата „Графити”, поставена от театралната група при фондация „Литис”, спечелва наградата за спектакъл, разкриващ най-ярко проблемите на младите хора.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Лора Лазар
Издател: Библио.бг
Година: 2013
ISBN: 100011057

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: