Тайната врата към успеха

Още от поредицата Познай себе си

Тайната врата към успеха

(4.00 от 1 глас)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

12.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Българските читатели вече познават Флорънс Сковъл Шин от две нейни книги, издадени през 2001 г. от ИК „Кибеа“ – „Играта на живота и как да я играем“ и „Силата на изречената дума“ / „Твоята дума е твоята магическа пръчица“. Лекциите на известната писателка и духовна учителка, събрани в „Тайната врата към успеха“, предлагат още един поглед към една жизнеутвърждаваща философия, вдъхновила стотици хиляди хора по света.

Припомняйки въздействащи пасажи от Светото писание, подкрепяйки разсъжденията си с многобройни примери от живота, Шин акцентира върху силата на духовните закони, чието следване е залог за постигане на щастие, благополучие и успех. Авторката показва как чрез положителни словесни формули и утвърждения може да се въздейства върху подсъзнанието и да се отстрани негативното мислене, което възпрепятства разгръщането на цялостния потенциал на личността. Всеки читател, който търси духовното, ще почерпи вдъхновение и оптимизъм от тази книга.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Кибеа
Година: 2007
ISBN: 9789544744465
Поредица: Познай себе си
Страници: 96
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: