Тъмната империя - книга 2

Още от поредицата Тъмната империя

Тъмната империя - книга 2

(4.93 от 15 гласа)Дали бившата целителка ще намери ново призвание в едно враждебно обкръжение, където коварството на обикновените хора е не по-малко от това на тъмните? Ще успее ли магистърът на Смъртта да преодолее предразсъдъците по отношение на тъмните, насаждани векове наред сред хората? Ще загине ли Третото кралство, лишено от магия? И дали тъмните са най-лошото, което може да сполети човешките магове?

Кой стои зад изчезването на адептите от Магическата академия и чия божествена воля прозира зад интригите, оплели кралството на дроу, Световете на Хаос, Тъмната империя и света на човеците? 
 
Втора част на историята за любовта на принца на Хаоса към обикновена човешка целителка, на фона сблъсъка на светове, съдби и разбирания, в компанията на любимите герои от „Академия на проклятията“, подправен с хумора на Елена Звездная.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2021
ISBN: 27042163582

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: