Епидемия в Рая

Епидемия в Рая

Автор: Г.А.Зотов
(2.80 от 5 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

14.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Раят не е такъв, какъвто го рекламират!

След като ни отведе в Ада, за да проследим разследването на мистериозната смърт на известни негови обитатели, сега Zотов отваря и Райските порти. Героите от "Еликсир в Ада" Калашников и Малинин отново разследват убийства - този път на още по-неочаквано място!

В Zотовия свят Адът е пренаселен, горещ и подозрително прилича на голям земен град, но и Раят далеч не е това, което очакваме....

В управляваните от Гласа небесни селения телевизията е под жестока цензура, има пълна забрана на почти всичко, а малобройните обитатели си "умират" от скука...

Но изведнъж ангелите започват да изчезват безследно. Гласа е във ваканция, а управлението на небесата е поверено на архангел Гавраил. Случаят трябва да бъде разследван, но в Рая страдат от остра липса на кадри.

Единствените хора, разследвали убийства в отвъдното, са инспектор Калашников и алкохолизирания му от цяла вечност помощник Малинин. Двамата са командировани в Рая, където се сблъскват с неподозирана бюрокрация, неочаквани опасности и политически интриги. И докато те се опитват да разберат що за птици са обитателите на Небесната канцелария, група ядосани момичета заплашват да разрушат равновесието във Вселената.

С присъщото си остроумие и черен хумор Zотов отново ни рисува един отвъден свят, в който Елцин и Пиночет играят домино, Рей Чарлз е шофьор на такси, а в Рая цари пълна скука. "Епидемия в Рая" е блестяща сатира, която ще ви изненада, впечатли и ще ви разсмее до сълзи. Забавлението и този път е гарантирано!Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Г.А.Зотов
Издател: Ера
ISBN: 9789543892150
Страници: 352
Тегло: 0.27 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: