Сказание за лисицата

Сказание за лисицата

Автор: Сьоун
(3.50 от 4 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


В събота, 17 април 1868 в скалите на Рейкянес засяда внушителна платноходка. Сред бъчвите рибно масло на една от палубите е намерено немощно същество – младо и, както изглежда, умствено изостанало момиче. Нейното име е Абба.

Билкарят Фридрик Фридьоунсон от Брека я приютява и двамата остават да живеят в наследения от баща му имот до нейната смърт. Тогава започват разприте между Фридрик и Балдур Скугасон, пастора на Далур, за чиято истинска същност никой не предполага …

Романът "Сказание за лисицата" ("Skugga-Baldur") е носител на литературната награда на Северния съвет за 2005 година, номинация за Independent Foreign Fiction Prize (награда за чуждоезична проза на британския вестник Independent) през 2009 година и номинация за 2011 Jan Michalski Prize for Literature (литературна награда на името на Ян Михалски). Романът е издаден на 18 европейски езика, предстои публикуването му на още няколко.
 Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Сьоун
Издател: Intense
Година: 2011
ISBN: 9789547831582

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: