МЕНИДЖЪР - брой 9/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 9/2013

(4.00 от 3 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Съдържание 

До края на годината и след това

Какво ще се случи с икономиката, бизнеса, инвестициите, безработицата, износа? Кои компании ще печелят най-много и кои ще губят

(Не)здравословен дефицит

Вече пета година страната е в перманентен бюджетен дефицит. Ако беше полезен, би трябвало да сме го почувствали. Всяка дискусия по този въпрос е непълна и направо повърхностна, ако не включва проблема със забавените плащания
Конкурсът "Мениджър на годината" навлезе в решителен етап

Противоречия на растежа

Монсерат Кабайе: Има още толкова много музика пред нас

Световноизвестната оперна прима продължава да обича рока, гледа тенис и футбол и взима уроци от децата. Ето какво сподели специално за "Мениджър" преди концерта си в София

НОВАТА ЖУРНАЛИСТИКА
За българската журналистика напоследък се говори или лошо, или нищо. Това не е справедливо, защото има професионалисти с доказан опит и гражданска позиция. В поредица от интервюта ви представяме лицата, за които журналистиката е категория, а не бизнес.

ОТБОР ДВЕ
Сега сме добре. Но какво ще се случи утре, когато силните личности в нашия бизнес си тръгнат? Ще дадем назад, ще претърпим сътресения? Не, това не може да се случи. Просто в същия момент ще включим Отбор две - нашите резервни кадри. Хората, които внимателно подбираме, целенасочено подготвяме и развиваме и с които сме спокойни, че утре ще е по-добре от днес. За резервните кадри, за избора на лидери, за чуждите мениджъри, които нашите компании неминуемо ще започнат да назначават, моля, четете в следващите страници.

МЕНИДЖМЪНТ
Тренер, направи ни шампиони!
Преход към работен режим
Андреас Майерхофер: С 45,3% пазарен дял сме лидер
Великолепната петорка

МАРКЕТИНГ
Възходът на advertorial-а
Променяй се постоянно, за да останеш същият
Понякога нещата просто се случват
"1984", която не е онази "1984"
Защо някой би се върнал в България
Шестото издание на форума "Кариера в България. Защо не?" търси отговора на този въпрос с вдъхновяващи истории на хора, учили и работили навън, но избрали да забият колчето на големите си мечти тук. Eдин от героите на проекта e Атанас Маев - съосновател и арт мениджър на Derida Dance, първата компания за съвременен танц у нас
Накарайте потребителите да творят!

ИКОНОМИКА
Новите пари
Парични и финансови идеи за гражданското общество
Съвременният Вавилон
Милионери зад решетките
Най-голямата колекция от фирми в света
100 години екоелектричество
Мобилните разплащания спестяват време, нерви и пари

ГЛОБУС
Махалото на Ким

SENSE
Празнуването на рождени дни има смисъл до 25-годишна възраст

ALTER EGO

ТРЕТИЯТ ПЪТ ПРЕД БЪЛГАРИЯ
Със създаването на специални правни, икономически, административни, политически зони може да изживеете чудото на Сингапур и Хонконг. Страни, които доказаха, че е възможен огромен прогрес в рамките на едно поколение. Тези зони ще бъдат част от България, със същата националност, същите паспорти, над тях ще се вее българският флаг. Но всяка ще има отделна юрисдикция с известна форма на автономност. Още - в следващите страници.
SCI-TECH
Революцията на роботите

MODERNITY
Сара-Нора Кръстева - директор на чудеса
Когато танцува, носи душата ти в своите светове с всяко изящно движение. Като шеф на Националната балетна трупа прави същото - но с мениджърска техника. Сигурно е наясно, че би є отивала още повече гордост. Възторгва с красота и талант, а през последните години и с умението да задържи високото изкуство на мястото му
Търкалящи се плажове
Светът е за двама
ПевицатаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 156
ISSN: 2013977131121300709
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: