МЕНИДЖЪР.- брой 9/2012

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР.- брой 9/2012

(3.29 от 7 гласа)Говори със сърцето си!

На една конференция известен предприемач разказваше за бизнеса си. Личеше си, че не е добър оратор, твърде много се вълнуваше. Но говореше със сърцето си. Залата първо притихна, после започна да реагира на думите му, а накрая стана на крака и горещо го аплодира.

Ако този човек така говори с мениджърите си, с всички подчинени, ако така ги вдъхновява и критикува, сигурно е вълнуващо да работиш с него. Може би това е едно от обясненията за успеха му.

Прочел съм много статии по мениджмънт и нито една от тях не разказва за доверието във фирмата. Представете си как хората приемат цели, каузи и ценности, ако няма кой да ги накара да повярват в тях. Или обратното - как изпълнителният директор ръководи компанията, без да разчита на мениджърите си. Никакви общи задачи и тиймбилдинги не могат да направят от служителите отбор, ако играчите му нямат доверие помежду си.

То е това, което свързва всички хора в една компания. Създаването му е най-ценното и вероятно най-трудно нещо в управлението. Изграждането му е въпрос на лични качества, на комуникация и политики. Но първо и най-важно е да започнем да мислим за него - как да го посяваме, как да го отглеждаме, как да го запазваме.За да успяваме.
Като начало е добре да се научим да говорим със сърцето си.

Желая ви приятно четене!

МАКСИМ МАЙЕР
редакционен
директор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 9771311213007
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР. е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: