МЕНИДЖЪР.- брой 8/2012

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР.- брой 8/2012

(2.50 от 2 гласа)Писмо до плажа

Здравейте, скъпи приятели,

Сигурен съм, че много от вас четат писмото ми на плажа, което означава, че сте взели със себе си новия "Мениджър". Изключително съм горд от това и благодарен. Ние сме ви подготвили много интересен брой, с разнообразни четива, срещи с легендарни хора и лятно настроение.

Сигурно и вие като мен сте се чудили какво би било да отидете във ваканция на място без телевизия, интернет и телефон. Как ли ще се чувстваме? Дали непрекъснато ще мислим за офиса, или това ще е само в първите ден-два, а после ще сме спокойни и свободни?

Това лято по време на ваканцията направих малък експеримент, който горещо ви препоръчвам. Вдигах телефона само на лични обаждания, преглеждах пощата си един път на ден - вечер, и не пишех отговори на никого, не гледах телевизия. Прочетох доста книги и списания. И се чувствах добре.

Ако се притеснявате, че без вас нещата в офиса ще се провалят, много грешите. Добрите мениджъри затова са добри - защото са създали устойчиви компании, които и сами могат да работят успешно.

Отпуснете душата си. Не мислете за всички проблеми, които имате на главата си. Опитайте се да направите с близките си и децата поне някои от нещата, за които нямахте време през годината. Обичайте се, починете си и бъдете щастливи.

Поздрави най-сърдечни!

МАКСИМ МАЙЕР
редакционен директор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 154
ISSN: 977131121300708
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР. е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: