МЕНИДЖЪР - брой 6/2014

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 6/2014

(4.18 от 11 гласа)Код зелено

Няма друга кауза, която да обединява толкова много компании в България, както зелената. През последните години тя стана много по-популярна, към нея се присъединиха големи и малки фирми. Зелените политики са най-важната част от корпоративната социална отговорност, а хиляди служители се включиха в различни инициативи. Бизнесът в България в момента е най-масовото зелено движение.

При липсата на силни екологични организации точно той може да поеме отговорността и да работи за промяна на зелената култура на нацията. Много фирми вече осъзнаха това и лансират страхотни идеи. „Мениджър” също работи за създаването на нов зелен национален код. Затова заедно с GLOBUL учредихме Зеления кръг на българските компании, който бързо набра популярност. Затова правим годишните национални форуми (петият поред ще е през юли). Затова издаваме и този по-специален брой. Всички компании, които мислим и работим в зелено, имаме сили и ресурс да създаваме последователи, да увличаме хората след себе си.

Убеден съм, че усилията си струват, че заедно можем да реализираме огромна печалба - по-чист въздух, реки, планини и гори.

Желая ви приятно четене!

Максим Майер, редакционен директор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 2014977131121300706
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: