МЕНИДЖЪР - брой 6/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 6/2013

(3.00 от 4 гласа)Умен бизнес

Нещо хубаво се случи напоследък – компаниите, които влагат повече сиво вещество в дейността си, дръпнаха сериозно напред. Умният бизнес е успешен бизнес. Всъщност винаги е било така. Всеки, който познава големите предприемачи и мениджъри в България, добре знае, че няма нищо случайно в резултатите им.

Но в условията на малки маржове и стагниращ пазар рязко нарасна значението на интелигентните решения. Сега няма как да спечелим клиент, да сключим договор със сериозен партньор, ако той не е убеден в нашия голям потенциал и възможности. Умната компания има стратегия, съобразена с актуалната ситуация, иновации, които я придвижват бързо напред, световни стандарти в дейността и продуктите, управление на всички процеси.

Новите реалности изискват да работим само с умни хора. Те трябва да са добре образовани, интелигентни, креативни и с опит в проспериращи компании. Най-силните бизнеси успяха да създадат и да привлекат такива кадри. Трябва да ги пазят, защото те у нас не са безкрайно много.

Ясно е, че сивото вещество в бизнеса все повече ще става онова предимство, което ни отличава пред конкуренцията, което ни прави уважаван партньор в глобалния бизнес.
Големите успехи идват при големите умове.

Желая ви приятно четене!

Максим Майер, редакционен директор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013977131121300706
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: