МЕНИДЖЪР - брой 5/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 5/2013

(4.33 от 6 гласа)Дано да успеят!

Казват, че държава не се управлява като фирма, но съм сигурен, че политиците могат много да вземат от опита на фирмите, за да управляват държавата по-добре.

Ето някои по-важни неща, които могат да имат предвид. Всички успешни компании поставят хората в центъра на своята дейност и непрекъснато се грижат за тях. Мениджърите добре знаят, че велики резултати се постигат само с щастливи и уверени в себе си служители. Приели са ценности - важни за организацията, разбираеми и вдъхновяващи за екипа. Имат конкретни цели за следващите 1, 3, 5 години, знаят какво предстои и как ще бъде постигнато.

Лидерите успяват да обединят хората около ценностите и целите, всички заедно работят за успеха на фирмата. Хората са убедени, че справедливо ще бъдат възнаградени за постигнатите резултати. И нещо, което става все по-важно – моралът. Той е повече от философия, той е капитал, който увеличава стойността и престижа на компанията.

Ще ми се политиците, които избираме сега, да действат като добри мениджъри - да поставят хората в центъра на всичко, което правят. Да формулират няколко ясни и вдъхновяващи ценности, с които да обединят нацията. Да кажат поне три цели, към които да се стремим в следващите пет години. Моралът и справедливостта да станат марка на управлението им.

Дано този път да успеят. Гражданите ще оценят това и ще им се доверят.
Желая ви приятно четене!

Максим Майер,
редакционен директор    • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013977131121300705
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: