МЕНИДЖЪР - брой 4/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 4/2013

(2.75 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Клуб на 15-годишните

2013 е особена за „Мениджър”, през есента списанието навършва 15 години. Датата съвпада с церемонията на конкурса „Мениджър на годината”, който провеждаме за шести път. Ние се гордеем с това, което се случи през тези години. „Мениджър” има много и верни читатели, успя да се утвърди като най-голямото и авторитетно бизнес списание в страната.

Знам, че още много фирми, основани през 1998 г., има с какво да се гордеят. Ние в редакцията сме много запалени по идеята да основем клуб на 15-годишните компании. В него ни събира не само възрастта, но и общите неща, които преживяхме. Имаме много какво да споделим един с друг и много какво да разкажем. Това ще е един своеобразен прочит на част от най-новата ни бизнес история.

Всички нас ни свързва още нещо – тогава, през 1998 г., основателите на бизнеса повярваха в новото начало, което започваше след вълненията и кризата. Сега, 15 години по-късно, когато по улиците отново има бунтове, нищо чудно много от хората, които имат идеи за бизнес, да се откажат. Да си помислят, че през определени периоди у нас се случват едни и същи лоши неща.

Но има и друга история за тези 15 години – това е нашата преживяна история. Всеки от нас знае колко трудно ни беше, но въпреки това се справихме и успяхме. Истината е, че производството, пазарът, културата на бизнес, средата отидоха много напред. Нашият разказ, на участниците в клуба на 15-годишните компании, няма да е за миналото, той ще е за бъдещето. И ще даде кураж на всички, които обмислят да стартират свой бизнес.

Те имат нужда от нас, България има нужда от тях.

Очаквам 15-годишните компании да се свържат с редакцията. Ние ще разпространим техните разкази. Ако идеята за клуба се приема, с удоволствие ще участваме в неговото учредяване. Моля, пишете ми на mmayer@manager.bg.

Желая ви приятно четене!
Максим Майер, редакционен директор Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013977131121300704
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: