МЕНИДЖЪР - брой 3/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 3/2013

(1.40 от 5 гласа)Имаме много работа

Недалновидно би било, ако не спрем за момент и не се вслушаме в думите на протестиращите по митингите. Най-общо те искат две неща – повече морал и повече справедливост. Ако всички в тази държава се опитваме да постъпваме правилно, да мислим повече за другите хора, със сигурност ще започнем да се разбираме повече и да живеем заедно по-добре.

Всички успешни компании са направили много, за да поставят в центъра на цялата си дейност човека - клиентите, служители и партньорите. Сега трябва да помислим какво още можем да направим за тях, за да се почувстват още по-уважавани и по-ценени.

Ние страдаме не по-малко от хората на улицата от монополите, които се навъртяха в много и различни области. Те се опитват да ни диктуват условия и да ни задушават. Който ги е пуснал и е участвал в схеми – да си носи отговорност.

Парламенти и правителства си отиват, но бизнесът остава. Ние сме гаранти за свободния пазар, за конкуренцията и предприемаческата инициатива. И за работните места и инвестициите. Когато условията за бизнес са добри, ние можем да направим много за развитието на икономиката и за просперитета на нашата държава. Предстои ни много работа.


Желая ви приятно четене!


Максим Майер, редакционен директор   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013977131121300703
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: