МЕНИДЖЪР - брой 12/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 12/2020

(4.13 от 15 гласа)2020 г. беше тест за способността ни за солидарност, за бързи помени и преосмисляне на модели за ефективност. За отговор на въпроса не колко сме заети, а в какво сме заети, можем ли да си сътрудничим с безброй други хора чрез нови инструменти и да бъдем полезни не само в нашите „колонии”.  

Въпреки научените уроци сега няма ясна граница между приключващата и новата година. Най-доброто време за подготовка за утре се оказва избягало, или както предупреди още в средата на 2020 г. Ювал Ноа Харари: „Ако дойдете на власт през 2021 г., все едно да пристигнете на парти, което вече е приключило и за вас остава да измиете мръсните чинии… Не чакайте до 2021 г. Следете какво правят политическите лидери в момента.”
 
През следващите месеци те ще продължат да „поправят” света или чрез солидарност и сътрудничество, или чрез националистическа изолация и конкуренция, които ще изострят още повече враждебността.
 
При липсващ ясен глобален план за изход от кризата „движещата се мравка отново ще върши повече от дремещия вол”. Силата ще е в способността на отделните хора и екипи да защитават цялото с правилните ходове за съхраняване на дейности и стартиране на нови, за оказване на подкрепа. На фона на изолацията светът е още по-отворен за нови идеи и проекти, затова посвещаваме новогодишния брой на хората, които продължиха да търсят решения за утрешните проблеми, да действат смело и да творят.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 977131121311312
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: