МЕНИДЖЪР - брой 08/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 08/2020

(4.00 от 12 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Какво е да управляваш 10 пазара на глобална компания, по чиито брандове във всяка страна въздиша най-желаната аудитория „от 8 до 88 години“? 
Ивайло Найденов, изпълнителен директор на „Монделийз Интернешънъл“ за България, Румъния и Източна Адриатика, разказва в новия „Мениджър“ за големия бизнес като комбинация между точна и хуманитарна наука, в която „солено“ може да ви излезе дори минималното отпускане по време на работа. И в която най-сладкото нещо е доверието. 
Избрахме Ивайло Найденов за лице на новия ни брой, заради амбицията му да постави хъба, който управлява, на картата на Европа, за да разгледаме предизвикателствата пред категорията импулсни стоки в новата пестелива реалност и заради здраво стъпилите на земята ценности, които определят лидерския му стил. 
В новия „Мениджър“ четете още:
Представянията на изпълнителните директори в надпревара за третия етап в конкурса „Мениджър на годината“, за който тази година екипът ни подготвя телевизионен проект за ефира на bTV.  
Защо пазарите и икономиката вървят в различни посоки – коментар на Цветослав Цачев, според когото трябва да забравим случилото се през второто тримесечие на 2020 г. и да погледнем в бъдещето все едно са минали три години.  
Речта на лидера – как комуникираш стратегията си, е ключово за това как ръководиш държавата си. Прекрасен текст от Бойко Василев. 
Някои от водещите теми в този брой:
Човек срещу изкуствен интелект в над 10 професии: Какво би следвало да вършат хората и роботите в различни професионални области, как се допълват и къде едните са по-полезни от другите.
Как виждат света експатите и какво може да ги накара да останат някъде – данни на най-голямата експатска общност InterNations и разговори с изпълнителни директори чужденци у нас.
Хеви Метал: Тежестта на рудодобивните компании в Средногорието на социално-икономическата карта в България.
И още много бизнес и маркетинг тенденции, коментари и истории, сред които тази на Грета, която застана на едно място само за кадъра. През останалото време работи със съмишлениците си по стартъпа WHISP, който ни превежда през лабиринтите на здравните системи в Европа.
Приятна работа, приятно четене и не забравяйте, че най-сладкото и здраво нещо е доверието.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 977131121311308
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: