МЕНИДЖЪР - брой 06/2021

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 06/2021

(4.40 от 5 гласа)Докато си събирах личните книги от библиотеката в офиса, се зачетох в началото на една от служебните – онези за успеха. Бързо я затворих с отегчение, защото то гласеше, че ако не обичаш това, което правиш, ще загубиш от някой, който го обича.

Колко точно жалки и вредни са подобни лозунги? Всеки може да обича работата си такава, каквато е – без да иска да промени смисъла и приноса ѝ. Истински обаче ще изпревариш само ако си готов да подобряваш и да се целиш по-високо въпреки съпротивата и конформизма. Ако не се страхуваш пак да започваш от нулата и да догонваш за нула време.
 
По този път обич няма – има отдаденост, съвест, учене и пак учене, намиране на още сили и споделянето им с другите.
 
Дори възможността да обикнеш постигнатото не е значима. Най-важно е кой друг обича този резултат? Колко хора събуди, колко живота, отношения, нагласи и системи подобри, на колко терена, за колко време, какво следва утре, за да не угасне устремът на започнатото? Тези въпроси нямат край – и работата по тях не е за обичане и не е за пазене, а за вършене.
 
Елица Николова  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 97713112131132106
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: