МЕНИДЖЪР - брой 05/2021

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 05/2021

(4.33 от 9 гласа)Придружавах баща си за контролен преглед след сериозно заболяване, което го беше оставило без мускули. Лекарят трябваше да реши дали да влезе в болница. Голям кошмар за баща ми – медицински работник, който не иска да бави връщането си на терена.

Слоумоушън качихме няколкото стъпала към входа на болницата – държеше се за парапета отляво и за мен отдясно. Стигайки още по-бавно до асансьора, си казах, че това е краят на състезанието по инат и че най-после ще приеме болнично лечение, което да го засили.
 
Докторът излезе от една стая точно когато застанахме пред заключените стъклени врати на отделението – и махна с ръка на някого да ни отворят. Звукът от отключването явно баща ми чу като стартов пистолет, защото премина през първи коридор на болничната писта все едно пресича линията на 100 м спринт. „Чакай малко, Юсейн Болте”, провикнах се, защото, за да докаже на лекаря колко добре се възстановява, баща ми ускорено набираше осемте крачки до кабинета (за които явно досега си беше пазил силите).
 
Стиснаха си ръцете с колегата да продължи строг режим вкъщи още седмица, ако иска да си стъпи на краката и на мястото. Като слизахме по стълбите обратно, се държеше само за парапета, а на моята подадена ръка каза: „Това е моя работа”.
 
Не е много лесно да имаш такъв баща. Но пък винаги виждаш какво наистина значи да обичаш това, което правиш. Този брой е за това – за оставането в играта, за да продължиш да я подобряваш.
Елица Николова  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 97713112131132105
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: