МЕНИДЖЪР - брой 05/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 05/2020

(4.20 от 10 гласа)Компаниите, мениджърите и хората, които продължиха да работят на пълни обороти по време на извънредното положение, влизат в новата ситуация с още по-високи цели. Такава е историята на онлайн супермаркета eBag.bg, чийто оборот на 7 май тази година е по-висок от направения за целия месец през 2019 г. Какво е бъдещето на сектора за доставка на храна след паниката и от какви технологии и ресурси ще зависят печелившите модели разказва в новия брой на списание „Мениджър“ 36-годишният собственик на платформата Иван Александров.

В новия „Мениджър“ четете още:
 
Ще има ваксина, защото науката винаги побеждава: разговор със световноизвестния педиатър и ваксинолог д-р Пол Офит.
 
Специален проект: Save People, Save Business: изпълнителни директори, HR и маркетинг мениджъри за новата роля на работодателския бранд.
 
Възстановяване на две колела: светът дава повече път на велосипеда, превръщайки колоезденето в предпочитан начин на придвижване в градовете. Как това се отразява на велоиндустрията у нас?
 
Раздвижването в продажбите ще бъде лесната част: изследване на „Делойт България“ за „Мениджър“ показва картината на междуфирмената задлъжнялост. Какви ще са капаните, когато търсенето се възстанови?
 
Малките бизнеси в голямата битка: 6 монолога за храбро предприемачество в условия на пандемия.
 
И още коментари и истории за важните тенденции в мениджмънта, технологиите, икономиката, маркетинга и културната сцена.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 977131121311305
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: